Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μέσα ο Robertson για Chelsea, εκτός ο Milner

Μέσα ο Robertson για Chelsea, εκτός ο Milner

Η Liverpool θα έχει μια επιστροφή, αλλά και μια απουσία στην μεγάλη αυριανή αναμέτρηση με την Chelsea, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Συγκεκριμένα, ο Andrew Robertson είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις, όμως ο James Milner δεν είναι έτοιμος και θα παραμείνει εκτός.

Ο Robbo θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός αύριο το απόγευμα στο Anfield, όμως δεν θα είναι εύκολο για τον Klopp να αφήσει στον πάγκο τον πολυτιμότερο του αγώνα με την Burnley, Κώστα Τσιμίκα.

Ο Klopp δήλωσε για την κατάσταση των δύο παικτών:

“ Ο Robbo προπονούνταν για ολόκληρη την εβδομάδα, οπότε φυσικά και θα είναι διαθέσιμος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. ”

“ Ο Millie δεν θα είναι έτοιμος. Νομίζω πως αυτά είναι όλα (τα αγωνιστικά νέα). ”

“ Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν και έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι θα πρέπει να είμαστε, γιατί η Chelsea είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι ένα παιχνίδι τύπου Champions League, στην Premier League! ”

Για την Chelsea πρόσθεσε:

“ Θα είναι ένα καλό και έντονο παιχνίδι, δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Η Chelsea βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, γεμάτη ψυχολογία. Κέρδισε μόλις το Champions League και τα περισσότερα παιχνίδια της με τον Tuchel.”

“ Πάντα είναι μια καλή μίξη, όταν ένας κορυφαίος προπονητής διαθέτει ένα κορυφαίο ρόστερ. Είναι μια καλή συνταγή για μια επιτυχημένη σεζόν. Αυτή είναι η Chelsea. ”

“ Παίζουμε όμως στην έδρα μας, βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. ”

Εκτός θα παραμείνει ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com