Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αν η City αποκτήσει Ronaldo θα αποδείξει ότι ο Klopp είχε δίκιο»

«Αν η City αποκτήσει Ronaldo θα αποδείξει ότι ο Klopp είχε δίκιο»

Στην πολυτέλεια της Manchester City και μερικών άλλων συλλόγων να δαπανούν υπέρογκα ποσά για μεταγραφές παικτών έχει αναφερθεί στο παρελθόν ο Jurgen Klopp.

Σε αυτές τις παλιότερες δηλώσεις του, ο Γερμανός είχε κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη των Cityzens και ομάδων όπως η Chelsea και η PSG συγκριτικά με τους υπόλοιπους συλλόγους, η οποία τους επιτρέπει να επενδύουν περισσότερο κεφάλαιο για ποδοσφαιριστές με παγκόσμια κλάση και ισχυρό brand name.

Καλή ώρα ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Juventus, και η Manchester City φέρεται να συγκαταλέγεται στους πιθανούς επόμενους προορισμούς του.

Σε σχέση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο Theo Squires, δημοσιογράφος της Liverpool Echo, εξέφρασε την άποψη ότι αν ο Ronaldo καταλήξει στη μπλε μεριά του Manchester, θα αποδειχτεί ότι οι ισχυρισμοί του προπονητή των Reds ήταν σωστοί.

Ο Squires ξεδίπλωσε τις ενδιαφέρουσες απόψεις του ως εξής:

«Ίσως (η City) να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψει 150.000.000 λίρες για τον Kane ή ακόμα και ένα παρόμοιο ποσό για τον Mbappe ή τον Erling Haaland, όμως φαίνεται ότι ακόμα και αν συμβιβαστεί ή πληρώσει την τιμή των 21.400.000 λιρών πού ζητά η Juventus, βρίσκει πάντα έναν τρόπο.»

«Γι’ αυτό το πράγμα δεν προειδοποιούσε ο Jurgen Klopp νωρίτερα μέσα στον μήνα;»

«Ο Γερμανός έχει πολύ καλή γνώση των περιορισμών των Reds στη μεταγραφική αγορά, τόσο από άποψη πληρωμής μεγάλων ποσών, όσο και από άποψη πληρωμής μεγάλων μισθών, και γνωρίζει ότι ειδικά στη μέση μίας πανδημίας, υπάρχουν κάποιες αγορές στις οποίες δε μπορεί να είναι ανταγωνιστικός.»

Στη Manchester City προσφέρθηκε η δυνατότητα να κυνηγήσει την απόκτηση του Cristiano Ronaldo.
Στη Manchester City προσφέρθηκε η δυνατότητα να κυνηγήσει την απόκτηση του Cristiano Ronaldo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com