Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος εδώ!»

Robertson: «Δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος εδώ!»

Χαρούμενος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είναι ο Andy Robertson, όπως δήλωσε ο ίδιος στο Liverpoolfc.com.

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ είπε:

«Προφανώς όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις και φαινόταν πως η παραμονή μου εδώ θα είναι μεγαλύτερη από ότι θα ήταν, τότε νομίζω πως δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος στο σύλλογο.».

«Θέλω να μείνω στο σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο και όταν επεκτείνω τη παραμονή μου, είναι πάντα μια ευχάριστη στιγμή για εμένα, την οικογένεια μου. Έχουμε προσαρμοστεί εδώ, αγαπάμε τα πάντα σχετικά με αυτό το ποδοσφαιρικό σύλλογο και είμαι χαρούμενος που το ταξίδι συνεχίζεται.».

«Όταν υπογράφεις για έναν τεράστιο σύλλογο, ακόμα θυμάμαι σαν να ήταν χθες όταν υπέγραψα εδώ και προφανώς έχεις φιλοδοξίες να γίνεις βασικός για την Liverpool, να κερδίσεις τίτλους για τον σύλλογο, να κάνεις τα πάντα αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχουν έρθει είναι εξαιρετικός.».

«Αλλά από την αρχή της καριέρας μου πάντα ήμουν άνθρωπος που κοιτάει μπροστά. Αυτά είναι στο παρελθόν, είναι κάτι που μπορώ να κάτσω με ανθρώπους που θέλουν να με ακούσουν όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου και να τους λέω τις ιστορίες που έχουμε ήδη δημιουργήσει.».

«Αλλά είμαι σίγουρα κάποιος, και ξέρω αρκετούς τέτοιους στο προπονητικό κέντρο, που είναι άνθρωποι που κοιτάνε μπροστά και θέλουν να δημιουργήσουν περισσότερη ιστορία, περισσότερες αναμνήσεις. Μακάρι οι άνθρωποι να με βαριούνται όταν θα έχω αποσυρθεί επειδή θα μπορώ να κάθομαι για ώρες και ώρες και να τους λέω όλες τις ιστορίες!».

«Σίγουρα μαζεύονται (σ.σ. ιστορίες) αλλά θέλω να κάνω κι άλλες, εύχομαι ξεκινώντας από φέτος. Θέλουμε να πετύχουμε κι άλλα, θέλουμε να φέρουμε και άλλα τρόπαια, κι άλλη χαρά σε αυτό το σύλλογο.».

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνουμε αυτό και είναι με σκληρή δουλειά και με το να έχουμε την ίδια αφοσίωση που έχουμε από την πρώτη μέρα.».

Ο Robbertson έστειλε μήνυμα και μέσω των social media στους φιλάθλους της ομάδας, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «δεν υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο θα προτιμούσα να είμαι! Λατρεύω το ότι είμαι εδώ, είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλου για την υποστήριξη από τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Ο στόχος μου είναι να δουλέψω ακόμα περισσότερο ώστε να δημιουργήσουμε και άλλες υπέροχες αναμνήσεις μαζί! #YNWA». Μάλιστα ο Σκωτσέζος επέλεξε να συνοδεύσει τη δήλωση αυτή με μια φωτογραφία εκείνου να στέκεται μπροστά από τα διάσημα λόγια του Bill Shankly, «Η Liverpool δημιουργήθηκε για εμένα και εγώ δημιουργήθηκα για την Liverpool».

Ο Robertson με τα τρόπαια που έχει κερδίσει ως μέλος των Reds.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com