Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε με τη Liverpool ο Robertson, στα κόκκινα μέχρι το 2026!

Ανανέωσε με τη Liverpool ο Robertson, στα κόκκινα μέχρι το 2026!

Κάτοικος Liverpool θα συνεχίσει να είναι για τα (τουλάχιστον) πέντε επόμενα χρόνια ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας, Andy Robertson!

Η υπογραφή του Σκωτσέζου στο νέου του συμβόλαιο είναι μία ανταμοιβή για τη σταθερότητα στην απόδοσή του και έρχεται να επεκτείνει το ντεμαράζ των ανανεώσεων στο μεγάλο λιμάνι, καθώς γίνεται ο πέμπτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που αφιερώνει το μέλλον του στο σύλλογο μετά τους Fabinho, Alisson, Alexander-Arnold και van Dijk, με τους Salah και Henderson να παίρνουν τώρα σειρά.

Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν σύντομες και ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης στο AXA Training Centre, δείχνοντας και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στη Liverpool.

Ο Andy Robertson ξεκίνησε να αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας της καρδιάς του, Celtic, που όμως τον άφησε ελεύθερο στα 16, καθώς έκριναν πως παραήταν αδύναμος για να παίξει επαγγελματικά. Συνδυάζοντας εργασία και ποδόσφαιρο, ο Robertson κατάφερε να μεταπηδήσει από την Queen’s Park στην Dundee United, και από εκεί να κάνει το ταξίδι προς την Premier League και την Hull. Μετά από τρεις σεζόν στους Tigers και έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Championship, η Liverpool τον απέκτησε έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών, σε μια μεταγραφή που συζητήθηκε πολύ από τους φιλάθλους των Reds για το κατά πόσο ήταν ο παίκτης που θα έκλεινε επιτέλους τη τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα 27 του πια, ο αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας – την οποία οδήγησε σε μεγάλη διοργάνωση 22 χρόνια μετά το Mundial του 1998 – θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας του κόσμου. Ένας σύγχρονος μπακ, ο αγαπημένος Robbo του Kop έχει 1 Champions League, 1 Premier League, 1 FIFA Club World Cup και 1 Super Cup στη συλλογή του, ενώ μετράει σε 177 επίσημες συμμετοχές, 5 γκολ και 37 (!) ασίστ.

Η ανακοίνωση της Liverpool για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Robertson.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com