Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν θα κάνει αλλαγές με την Chelsea η Liverpool»

Carragher: «Δεν θα κάνει αλλαγές με την Chelsea η Liverpool»

Ο Jamie Carragher θεωρεί πως η Liverpool δεν θα κάνει αλλαγές στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Chelsea, καθώς διαθέτει τους παίκτες για να αντιμετωπίσουν τον Romelu Lukaku, ο οποίος σκόραρε προχθές κόντρα στην Arsenal.

Ο πρώην στόπερ των Reds δήλωσε στο Sky Sports:

“ Η Liverpool δεν θα κάνει αλλαγές στον αγώνα με την Chelsea. Η Liverpool έχει αμυντικό (van Dijk) που μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε επιθετικό. Είναι ο μοναδικός παίκτης της Premier League που μπορεί να δοκιμάσει τις ευκαιρίες του κόντρα στον Lukaku. ”

“ Η Liverpool θα είναι γενναία, ο Jurgen Klopp θα είναι γενναίος, γιατί έχει κάποιον αυτού του μεγέθους. Θα είναι μια μεγάλη μάχη, ποιος ξέρει ποιος θα βγει στην κορυφή, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Liverpool θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει εκείνη στο γήπεδο. ” Είπε ο Carra.

“ Νομίζω πως ο κόσμος μπορεί να υποτιμά την Liverpool. Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, έχουν ξεχάσει πόσο καλοί ήταν και ότι τώρα επέστρεψαν. ”

“ Έχουν επιστρέψει σε καλή κατάσταση οι Salah και Mane και νομίζω ότι πολλοί οπαδοί της Liverpool είναι πραγματικά χαρούμενοι που κανείς δεν τους υπολογίζει να πιέσουν τη City, αν σκεφτείτε πόσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια. ”

Ο Jamie Carragher στηρίζει πολλά στον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com