Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στον Klopp ο Dyche

Απάντησε στον Klopp ο Dyche

O Sean Dyche στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Anfield.

Ο Sean Dyche απάντησε στον Jürgen Klopp, ο οποίος μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Burnley έκανε λόγο για σκληρό παιχνίδι από πλευράς των Clarets και μαρκαρίσματα που θυμίζουν πάλη και όχι ποδόσφαιρο.

Με απογοήτευσε που αναφέρθηκε ονομαστικά σε παίκτες (Wood & Barnes), δεν υπήρχε καμία απολύτως ανάγκη να το κάνει αυτό.” Ανέφερε ο Dyche.

Έχουμε επαγγελματίες παίκτες που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στην καριέρα τους για να φτάσουν εκεί που έπρεπε. Αυτά που είπε σχετικά με τις μονομαχίες είναι λάθος, νομίζω ότι είναι ακατάλληλα και δεν είναι κάτι που θα έλεγα ο ίδιος.”

Ανησυχώ για το ότι αμφισβητείται ότι οι ομάδες δεν πρέπει να κάνουν τα πάντα εντός των κανόνων για να κερδίσουν το παιχνίδι, κάτι που σαφώς κάναμε επειδή δεν δόθηκε ούτε μια κάρτα.”

Αν οι οπαδοί θέλουν ένα άθλημα όπου δεν υπάρχει κάποια μορφή φυσικότητας για να κερδίσουν ένα παιχνίδι, θα εκπλαγώ, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών της Liverpool. Ξέρω την ιστορία της Liverpool, ήμουν οπαδός της Liverpool ως παιδί, ακόμα είμαι, κρατώντας όμως μια απόσταση.”

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ στα χρονικά της ιστορίας της Liverpool για να δείτε ότι είχαν μερικούς παίκτες που αγωνίζονταν, όχι απλά παίζοντας, αλλά παλεύοντας για να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Είναι δίκαιο να πούμε ότι είχαν ορισμένους παίκτες και εξακολουθούν να έχουν μερικούς.

Υπερασπίστηκε τους παίκτες του ο Dyche.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com