Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν γίνεται να έχεις ένα ρόστερ 40 παικτών»

Klopp: «Δεν γίνεται να έχεις ένα ρόστερ 40 παικτών»

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανική Bild, εξήγησε γιατί η Liverpool διαφέρει μεταγραφικά από ομάδες, όπως η Manchester City και η Paris Saint-Germain, οι οποίες προσθέτουν συνεχώς νέους παίκτες στο ρόστερ τους.

Σχετικά με το θέμα των μεταγραφών, ο τεχνικός των Reds είπε:

“ Μπορείς να αγωνιστείς με μόνο 11 παίκτες. Δεν έχει σημασία ποιος έχει τους 11 καλύτερους παίκτες ή τους θεαματικότερους παίκτες, αλλά ποιος βγάζει το καλύτερο από όλα όσα έχει, ποιος φτάνει στο καλύτερο αποτέλεσμα με τις ευκαιρίες που του δίνονται. ”

“ Δεν είναι άδικο, απλά αυτή είναι η κατάσταση (οι μεταγραφές που κάνουν οι City & PSG). Μια ομάδα πρέπει να δουλέψει, δεν έχει πλάκα όταν έχεις ένα ρόστερ 40 παικτών και οι 22 από αυτούς δεν βρίσκονται σε καλή διάθεση κάθε Σαββατοκύριακο. ”

“ Σε εμάς, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν έναν λόγο ύπαρξης και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δεν βγάζει όμως νόημα να φέρνουμε απλώς και άλλους παίκτες. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

“ Η Paris νίκησε με 4-2 την Brest. Αν δείτε τα ονόματα που είχε η Paris στην σύνθεση της, θα περιμένατε να κερδίσει με 8-0. Το αποτέλεσμα όμως ήταν 4-2. ”

“ Το ωραίο πράγμα στο ποδόσφαιρο, είναι πως κανείς δεν γνωρίζει από πριν ποιος θα κερδίσει. Κάποιοι έχουν καλύτερες ευκαιρίες, κάποιοι χειρότερες. Όλοι όμως έχουν μια ευκαιρία. Αυτό θεωρώ πως είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο. ”

Ο Jürgen Klopp δεν θέλει περιττές μεταγραφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com