Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στη Lyon ο Shaqiri, δανεικός στη Hearts ο Woodburn

Επίσημα στη Lyon ο Shaqiri, δανεικός στη Hearts ο Woodburn

Ανακοινώθηκαν επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας οι μετακινήσεις δύο παικτών της Liverpool. Συγκεκριμένα, ο Xherdan Shaqiri πωλήθηκε στη Lyon έναντι £9 εκατομμυρίων, ενώ ο Ben Woodburn παραχωρήθηκε δανεικός στη Hearts για τη φετινή σεζόν.

Ο Ελβετός διεθνής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την Stoke City έναντι £13 εκατομμυρίων και με την Κόκκινη φανέλα πραγματοποίησε συνολικέ 63 εμφανίσεις, σκοράροντας 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Shaq έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τρελή πορεία των Reds στην Premier League την σεζόν 2018-19, καθώς και στην κατάκτηση του Uefa Champions League, ξεκινώντας μάλιστα βασικός στην μεγάλη ανατροπή επί της Barcelona.

Πέρυσι τον είδαμε 22 φορές να αγωνίζεται με την Liverpool και σημείωσε το τελευταίο του γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Lincoln για το Carabao Cup.

Τώρα, είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα με την Lyon στο Γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Ben Woodburn έχει αγωνιστεί συνολικά 11 φορές σε επίσημο αγώνα με την Liverpool από το 2016 και παραμένει μέχρι και σήμερα ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Πραγματοποίησε μια αρκετά καλή προετοιμασία με την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία με την Hearts, η οποία κοντράρεται  το Σάββατο με την Dundee United.

Ευχόμαστε και στους δύο τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Νέος δανεισμός για τον Ben Woodburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com