Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Salah η Αίγυπτος τον Σεπτέμβρη – «μπλόκο» από Liverpool

Χωρίς Salah η Αίγυπτος τον Σεπτέμβρη – «μπλόκο» από Liverpool

Θα ενταχθεί στην εθνική Αιγύπτου ο Salah.

Χωρίς τον Mo Salah, επίσημα μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Αιγύπτου στα προσεχή παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιβεβαίωσε δημόσια ότι έλαβε ένα γράμμα από τη Liverpool, στο οποίο ο σύλλογος της ζητά συγνώμη για την αναγκαστική απαγόρευση πού επέβαλε στον Mo Salah να ταξιδέψει και να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Η απόφαση αποτροπής του Mo Salah από το να αγωνιστεί στα παιχνίδια της Αιγύπτου εναντίον της Αγκόλας και της Γκαμπόν στις αρχές του επόμενου μήνα ελήφθη στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων εμποδισμού της διασποράς του κορωνοϊού, καθώς η Αίγυπτος είναι μία από τις χώρες πού βρίσκονται στην κόκκινη λίστα.

Ένας ακόμα λόγος για αυτή την απόφαση, είναι ότι έπρεπε να επιβληθεί 10ημερη καραντίνα στον Mo αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αγγλία, εφόσον θα είχε ταξιδέψει σε μία «κόκκινη» χώρα.

Η ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας κλείνει με τον ισχυρισμό ότι «η Liverpool φέρεται να έχει πάρει την ίδια απόφαση και για ορισμένους άλλους ξένους παίκτες της», γεγονός πού θα μπορούσε να σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχουμε πολύ σύντομα νέα και για τους Alisson, Firmino και Fabinho, καθώς τόσο η Βραζιλία, όσο και η Χιλή (στην οποία στο επερχόμενο international break η Selecao) βρίσκονται επίσης στην κόκκινη λίστα.

Χωρίς Salah η Αίγυπτος τον Σεπτέμβρη.
Χωρίς Salah η Αίγυπτος τον Σεπτέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com