Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Πέρυσι ήταν καλύτερη περίοδος για να αντιμετωπίσεις την Liverpool»

Dyche: «Πέρυσι ήταν καλύτερη περίοδος για να αντιμετωπίσεις την Liverpool»

Ο προπονητής της Burnley, Sean Dyche μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την Liverpool στο Anfield, τονίζοντας πως για την ομάδα του ήταν καλύτερη η περσινή σεζόν, για να κοντραριστεί με τους Reds.

Ο τεχνικός των Clarets ρωτήθηκε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα η ομάδα του:

“ Η καλύτερη άμυνα, είναι η επίθεση, όταν αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τέτοιου είδους ομάδες στην Premier League, αν και δεν θα είναι εύκολο. ”

“ Σημασία έχει πόσες επιθετικές επιλογές θα βρεις, πόσους διαφορετικούς τρόπους θα βρεις για να επιτεθείς και αν θα επιτεθείς αρκετά, για να δημιουργήσεις προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως αυτός θα είναι ο σκοπός μας. ”

Για το περσινό διπλό της Burnley στο Anfield:

“ Θεωρώ πως πέρσι ήταν μια καλύτερη περίοδος, για να αντιμετωπίσεις την Liverpool. ”

“ Δαν θα έλεγα πως ήταν καλή χρονική περίοδος, γιατί παραμένουν μια σπουδαία ομάδα, ακόμη και όταν έχουν τραυματισμούς και προβλήματα. Μπορούν να παρατάξουν ακόμη και τότε μια πολύ, πολύ δυνατή ομάδα. ”

“ Νομίζω όμως πως πέρυσι τους χτύπησαν υπερβολικά οι τραυματισμοί και φυσικά τους έλειπε ο van Dijk, ο οποίος όταν είναι υγιής είναι ένας Rolls Royce παίκτης. ” Είπε ο Dyche.

“ Ίσως τους πετύχαμε σε μια δύσκολη περίοδο, όταν δεν πέταγαν φωτιές και κάναμε μια καλή εμφάνιση, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν μπορεί όμως να μας εγγυηθεί κανείς, πως θα το κάνουμε ξανά. ”

Η Burnley πέρασε από το Anfield τον Ιανουάριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com