Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θέλω να ακούω ομοφοβικά συνθήματα»

Klopp: «Δεν θέλω να ακούω ομοφοβικά συνθήματα»

Θέση πήρε ο Jürgen Klopp για τα ομοφοβικά συνθηματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της Liverpool κατά του Billy Gilmour στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου με την Norwich στο Carrow Road.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε σε συνέντευξη του με τον Paul Amann του Kop Out:

“ Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό. Γιατί να τραγουδήσεις ένα τραγούδι που είναι εναντίον  σε κάτι σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ποτέ δεν το κατάλαβα. Ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν θα μου αρέσει. ”

“ Ειδικότερα στη δική μας περίπτωση, που έχουμε ίσως τα καλύτερα τραγούδια στον κόσμο. Νομίζω πως είναι εύκολο να σταματήσουμε να τραγουδάμε το συγκεκριμένο τραγούδι. Εννοείται πως το έχω ακούσει και ασφαλώς και δεν είναι το πιο ωραίο τραγούδι στον κόσμο. ”

“ Κάνει τα άτομα των δικών μας συλλόγων οπαδών να αισθάνονται άβολα. Αυτό για εμένα και για τους οπαδούς, σημαίνει: τέλος, ας τραγουδήσουμε άλλο τραγούδι. Νομίζω πως είναι μια εύκολη απόφαση και θα έπρεπε να είναι μια εύκολη απόφαση. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Μπορώ να φανταστώ πως τώρα ορισμένοι άνθρωποι θα σκέφτονται: «Έλα τώρα, είναι μόνο για να τους εκνευρίσουμε. ». Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, τις περισσότερες φορές ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. ”

“ Οπότε, τώρα μπορούμε αποφασίσουμε: αυτό από εδώ και στο εξής δεν θα είναι το τραγούδι μας. Δεν ξέρω αν θα με ακούσει ο κόσμος, αλλά θα ήταν ωραίο. Δεν θέλω να το ακούω για πολλούς λόγους. ”

Η Liverpool καταδικάζει το ομοφοβικό σύνθημα κατά του Billy Gilmour
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com