Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονήθηκαν με την ομάδα Fabinho και Milner

Δεν προπονήθηκαν με την ομάδα Fabinho και Milner

Η Liverpool συνέχισε σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της για τον μεθαυριανό αγώνα με την Burnley στο Anfield, με τους Fabinho και James Milner να μην λαμβάνουν όμως μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι δύο μέσοι αγωνίστηκαν στο Carrow Road το περασμένο Σάββατο, όμως ενδέχεται να μην καταφέρουν να αγωνιστούν στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους Clarets, αν δεν προπονηθούν ούτε αύριο το απόγευμα.

Αντιθέτως, ο Joe Gomez μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αν και έχασε τις δύο προηγούμενες προπονήσεις στο The AXA Training Centre για προληπτικούς λόγους, μετά και στην συμμετοχή του στο Κυριακάτικο φιλικό με την Aston Villa στο Anfield.

Κανονικά διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Burnley θα είναι οι Henderson, Thiago Alcantara και Curtis Jones, οι οποίοι και σήμερα προπονήθηκαν κανονικά, δίχως να αντιμετωπίσουν κάποια ενόχληση.

Στο Kirkby σήμερα δεν έδωσαν το παρών οι Ben Woodburn και Xherdan Shaqiri, διότι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο, με τον πρώτο να είναι κοντά στην Hearts και τον δεύτερο να πλησιάζει στη Lyon.

Οι παίκτες που προπονήθηκαν σήμερα:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Pitaluga

Αμυντικοί: Van Dijk, Matip, Gomez, Konate, Phillips, R.Williams, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, N.Williams, Beck

Μέσοι: Henderson, Thiago, Keita, Oxlade-Chamberlain, Elliott, Jones

Επιθετικοί: Salah, Mane, Jota, Firmino, Minamino, Origi

Αμφίβολοι Fabinho και Milner για το Σάββατο;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com