Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο

Οι Reds έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Mohamed Salah για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον James Pearce της Athletic UK.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Αιγύπτιου αποτελεί προτεραιότητα για τους Reds, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τον 29χρονο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ποτέ την Famous Red Shirt.

Το μέχρι τώρα κλίμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι θετικό, με την ομάδα να μην ανησυχεί για την κατάληξη τους.

Αυτή τη στιγμή, ο Mo αμοίβεται με περίπου £200.000 την εβδομάδα και με το νέο του συμβόλαιο θα ξεπεράσει τις £300.000 την εβδομάδα, ενώ θα παραμείνει στο Anfield τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Premier League είναι ο Kevin De Bruyne της Manchester City, ο οποίος αμοίβεται με £385.000 την εβδομάδα. Είναι πιθανό ο Mo Salah με το νέο του συμβόλαιο να πλησιάσει τον μισθό του Βέλγου μέσου.

Ο Mo Salah υπενθύμισε σε όλους πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Premier League στον αγώνα του προηγούμενο Σαββάτου με την Norwich City, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις με τους Sadio Mane και Andrew Robertson για νέο συμβόλαιο, ενώ ο Jordan Henderson έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την ομάδα για νέο τριετές συμβόλαιο.

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com