Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε τίτλους»

Trent: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε τίτλους»

Ο Trent Alexander-Arnold μιλώντας στο YNWA Magazine τόνισε πως ο βασικός στόχος της ομάδας είναι οι κατακτήσεις τίτλων, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το Σάββατο θα δούμε κατάμεστο το Anfield για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες.

Για το Anfield που θα είναι γεμάτο είχε να πει:

“ Θα είναι λίγο περίεργο. Νιώθω σαν να το θεωρούσαμε δεδομένο, έτσι τώρα που θα επιστρέψουν όλοι θα είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα για όλους μας. ”

“ Αυτό είναι κάτι που όλοι περιμέναμε και κάτι που μας κράτησε να συνεχίσουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Γνωρίζαμε ότι μόλις επιστρέψαμε θα μπορούσαμε να έχουμε τους οπαδούς εκεί και όλοι μέσα στο γήπεδο θα έχουμε έναν πραγματικό σκοπό, να παλέψουμε ξανά για όλα. ”

Για τον τραυματισμό που ξεπέρασε:

“ Προσπάθησα να βεβαιωθώ ότι είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και μπήκα με την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Δεν βιαστήκαμε και το ιατρικό επιτελείο τα πήγε πολύ καλά νομίζω. ”

“ Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά με το πώς τον χειρίστηκαν και αισθάνομαι ότι όλες οι αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν πολύ καλές και με βοήθησαν να είμαι στη φόρμα που είμαι αυτή τη στιγμή. ”

Για τον στόχο της ομάδας:

“ Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Το περιμένουμε από τον εαυτό μας. Αν δουλέψουμε, πιστεύω ότι έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα, έναν εκπληκτικό προπονητή και ομαδικό πνεύμα – το να έχουμε τους οπαδούς πίσω στα παιχνίδια για εμάς θα κάνει τη μεγάλη διαφορά. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να περιμένουμε να κερδίσουμε τρόπαια και να έχουμε το βλέμμα μας και σε άλλα τρόπαια τον Μάιο. ”

Γεμάτο το Anfield το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com