Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Davies: «Έφυγα γιατί δεν έπαιζα ποδόσφαιρο»

Davies: «Έφυγα γιατί δεν έπαιζα ποδόσφαιρο»

Ο Ben Davies εξήγησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Sheffield United γιατί πήρε απόφαση να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Championship και να μην μείνει στο ρόστερ της Liverpool, παλεύοντας για την θέση του.

Τον αριστεροπόδαρο αμυντικό τον είδαμε μόνο σε φιλικές αναμετρήσεις με την Κόκκινη φανέλα, έχοντας μάλιστα πάρει μερικά λεπτά και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Osasuna.

Οι Blades θα πληρώσουν £500.000 τώρα στην Liverpool ως ενοίκιο του ποδοσφαιριστή και άλλες £500.000, αν καταφέρουν να επιστρέψουν στην Premier League. Στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει πως ο στόπερ θα επιστρέψει στη Liverpool μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν

Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της Liverpool, ήταν κάτι συναρπαστικό για εμένα. ” Είπε ο αμυντικός στο site των Blades.

Οι συνθήκες εκεί ήταν εκπληκτικές, όπως είναι και ο σύλλογος. Είναι κάτι που δεν πιστεύεις μέχρι να πας και να το βιώσεις ο ίδιος. Πέρασα λοιπόν έξι και πλέον καλούς μήνες, όμως το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. ”

Αυτό με οδήγησε στο να πάω δανεικός. Ελπίζω να παίξω σε μερικά παιχνίδια και να δω ξανά την ανταγωνιστική πλευρά του ποδοσφαίρου. ”

Δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς με την Liverpool ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com