Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεμάτο το Anfield το Σάββατο

Γεμάτο το Anfield το Σάββατο

Η Liverpool ανακοίνωσε πως το Anfield θα είναι γεμάτο και κατάμεστο από κόσμο το μεσημέρι του Σαββάτου για τον δεύτερο φετινό αγώνα της ομάδας στην Premier League κόντρα στην Burnley του Sean Dyche.

Θα είναι η πρώτη φορά που το Anfield γεμίζει από κόσμο, μετά τον Μάρτιο του 2020 και το παιχνίδι με την Atletico Madrid για το Uefa Champions League.

Οι Reds προτρέπουν τον κόσμο τους να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο, να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας, να φορά μάσκα κατά την παρουσία του σε αυτό και να υποβληθεί σε τεστ COVID-19 24 ώρες ή 36 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Η ομάδα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα με το νέο ψηφιακό εισιτήριο που εφαρμόζει στα φιλικά με Athletic Bilbao και Osasuna, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η σέντρα και στα δύο παιχνίδια και θέλει να πάρει τα μέτρα της, για να μην υπάρξει καθυστέρηση και σε αγώνα της Premier League.

Οι Reds θα συνεργαστούν με την Tottenham, της οποίας ο προχθεσινός αγώνας με την Manchester City δεν καθυστέρησε να ξεκινήσει, ώστε να εφαρμόσουν και εκείνοι με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο την NFC technology του ψηφιακού εισιτηρίου.

Τα ψηφιακά εισιτήρια μπορεί να τα κατεβάσει ο κόσμος στα κινητά του τηλέφωνα, ενώ θα υπάρξουν φορτιστές στο Kop Bar, σε περίπτωση που ορισμένοι φίλαθλοι δεν έχουν μπαταρία στο κινητό τους.

Οι security του γηπέδου θα αυξηθούν κατά 100, ενώ το προσωπικό του θα μπορεί να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στον κόσμο.

Πανέτοιμο το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com