Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί άμεσα ο Shaqiri αν η Lyon πουλήσει Cornet στη Burnley

Αποχωρεί άμεσα ο Shaqiri αν η Lyon πουλήσει Cornet στη Burnley

Το τέλος της σταδιοδρομίας του Xherdan Shaqiri στη Liverpool είναι θέμα χρόνου, παρά τη στασιμότητα πού είχαμε τις τελευταίες μέρες στις εξελίξεις.

Η Lyon είδε την πρώτη πρότασή της για τον Ελβετό να απέχει από το ποσό πού απαιτεί η ιδιοκτησία των Reds για να δεχτεί να τον αποδεσμεύσει, περιμένουμε όμως να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά.

Η FSG ευελπιστεί να ενισχύσει το ενεργητικό της με 13.000.000 λίρες πουλώντας τον παίκτη, και ένας παράγοντας πού ενδεχομένως επιταχύνει τις διαδικασίες είναι μία άλλη μεταγραφική δραστηριότητα της γαλλικής ομάδας.

Όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ της Athletic, η Burnley ενδιαφέρεται για το αριστερό back της Lyon, Maxwel Cornet, και έχει ήδη καταθέσει προσφορά για την απόκτησή του.

Η προσφορά των Clarets ανέρχεται στα 13.500.000 λίρες, και στους εκπροσώπους του συλλόγου έχει δοθεί άδεια να έρθουν σε επαφή με τον παίκτη.

Εφόσον λοιπόν η μεταγραφή ολοκληρωθεί και ο παίκτης μετακομίσει από τη Γαλλία στην Premier League, η Lyon θα μπορεί πιο εύκολα να «ματσάρει» το ποσό πού ζητά η FSG για να παραχωρήσει τον Shaq.

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Shaqiri.
Έτοιμος να αποχωρήσει ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com