Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν είμαι ρομπότ, χρειάζομαι παιχνίδια»

Virgil: «Δεν είμαι ρομπότ, χρειάζομαι παιχνίδια»

Ο Virgil van Dijk στη συνέχεια των δηλώσεων που παραχώρησε από το Carrow Road αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό που ξεπέρασε και στην ανάγκη να πάρει μερικά παιχνίδια στα πόδια του, πριν βρεθεί και πάλι στο 100% των δυνατοτήτων του.

Αρχικά μίλησε για τον τραυματισμό που πλέον ξεπέρασε:

“ Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Θα δούμε τι θα ακολουθήσει. Το ότι έκανα προετοιμασία με τα παιδιά ήταν φανταστικό και το απόλαυσα κάθε στιγμή. ”

“ Το ταξίδι που κάναμε εγώ και ο Joe Gomez αν το ζήσετε, καταλαβαίνετε τι είναι. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και περήφανος για τους ανθρώπους που με βοήθησαν σαν τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. ”

“ Είμαι περήφανος, έχει γίνει πολλή δουλειά μέχρι τώρα για να φτάσω εκεί που είμαι και προφανώς είχα μεγάλη βοήθεια από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Το ότι αγωνίστηκα πολύ συναισθηματικό και πολύ σκληρό για πολλούς λόγους. ”

“ Ένιωσα κουρασμένος από όλα όσα γίνονταν στο ποδόσφαιρο. Αυτό ήταν κάτι σαν εμπόδιο για εμένα και έπρεπε να το ξεπεράσω. Συνέχισα όμως να προπονούμαι καλά και ένιωσα σίγουρος για το γόνατο μου. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, όμως είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. ”

Για τα επόμενα βήματα:

“ Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσω φυσική κατάσταση και να επιστρέψω στην καλύτερη μου κατάσταση, αλλά δεν είμαι ρομπότ, χρειάζομαι παιχνίδια, χρόνο και προπονήσεις. Είμαι είμαι τυχερός που έχουμε έναν φανταστικό προπονητή που με βοηθάει και μια φανταστική ομάδα. ”

“ Δεν είναι το κλείσιμο ενός κεφαλαίου. Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ήθελα να είμαι εδώ. Ήθελα να παίξω από την πρώτη αγωνιστική γιατί αισθανόμουν ότι το χρειάζομαι και θα με βελτιώσει. ”

“ Εγώ το βλέπω κάπως έτσι, γνωρίζω το σώμα μου, καθώς και ότι έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω, αφού δεν είμαι ρομπότ. Δεν μπορώ να επιστρέψω αμέσως στο 100%. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

“ Είχα φανταστεί πολλές φορές το πρώτο μου παιχνίδι (μετά την επιστροφή του). ”

Ο Virgil van Dijk στο Carrow Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com