Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του μάνατζερ του Salah στη διοίκηση της Liverpool

Το μήνυμα του μάνατζερ του Salah στη διοίκηση της Liverpool

Ο Mohamed Salah πραγματοποίησε ακόμη μια καταπληκτική εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool χθες το απόγευμα, βοηθώντας την ομάδα να περάσει εύκολα με 0-3 από την έδρα της Norwich.

Ο Αιγύπτιος όχι μόνο μοίρασε τις ασίστ των πρώτων δύο γκολ της ομάδας, αλλά και σκόραρε για το 0-3 των Reds, καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος παίκτης της Premier League που βρίσκει δίχτυα σε πέντε συνεχόμενες πρεμιέρες.

Ο μάνατζερ του επιθετικού, Ramy Abbas Issa με αφορμή την εμφάνιση του Mo, χρησιμοποίησε όπως συνηθίζει το Twitter για να στείλει ένα μήνυμα με αποδέκτη αυτή τη φορά την διοίκηση της Liverpool.

“ Ελπίζω να παρακολουθούν. ” Έγραψε ο Issa στο Twitter.

Ο Κολομβιανός ατζέντης θέλησε να στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα στην FSG, λόγω του θέματος με το συμβόλαιο του Salah.

Ο διεθνής άσος έχει τονίσει επανειλημμένως την επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield, όμως θα ήθελε να το κάνει, υπογράφοντας και το συμβόλαιο που του αξίζει.

Οι Reds είναι έτοιμοι να του προτείνουν ένα μυθικό συμβόλαιο, το πιο ακριβό που έχει υπογράψει ποτέ παίκτης της ομάδας και είναι αισιόδοξοι όσο αφορά την παραμονή του.

Αν κρίνουμε όμως από το ποστάρισμα του Issa, συμπεραίνουμε πως οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία μέχρι στιγμής για νέο συμβόλαιο.

Ο Mo Salah έκανε ξανά τη διαφορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com