Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στη θέση μου»

Fabinho: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στη θέση μου»

Ο Fabinho θεωρεί πως είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του και στόχος του, όπως δήλωσε, είναι να συνεχίσει να δουλεύει, ώστε να γίνει ο καλύτερος.

Ο Βραζιλιάνος για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει δήλωσε:

“ Νομίζω πως μπορώ να βελτιωθώ και άλλο. Νιώθω σημαντικός, νιώθω πως είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση μου. ”

“ Πάντα νιώθεις πως μπορείς να γίνεις καλύτερος, πως έχεις περιθώρια βελτίωσης. Δεν θέλω να σταματήσω. Θέλω συνεχώς να ωριμάζω και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. ”

“ Πιστεύω πως αν υπάρξουν σωστές οι συνθήκες στο υπόλοιπο της καριέρας μου, θα μπορέσω να γίνω ο καλύτερος παίκτης στη θέση μου. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω, το καλύτερο που μπορώ για την Liverpool. Ελπίζω πως αυτή θα είναι η καλύτερη μου σεζόν στον σύλλογο. ”

Για την επιστροφή του στη φυσική του θέση:

“ Επειδή τα παιδιά επέστρεψαν, ελπίζω να μην χρειαστεί να παίξω ξανά σε αυτή τη θέση (στόπερ), αλλά ακόμη και να χρειαστεί να παίξω, δεν θα έχω πρόβλημα να το κάνω και να βοηθήσω την ομάδα. ” Τόνισε ο Fabinho.

“ Πέρυσι δεν έπαιζα συχνά ως κεντρικός, όμως όταν το έκανα ήμουν χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου. Πάντα θέλω να βελτιώνομαι και μερικές φορές αυτό γίνεται φυσικά, όταν παίζεις δίπλα σε έναν νέο συμπαίκτη, όπως ο Thiago για παράδειγμα. Μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα από εκείνον στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. ”

Για τον Virgil van Dijk πρόσθεσε:

“ Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του ρόστερ μας, αλλά φυσικά ο Virgil είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου. ”

“ Όταν τον έχουμε, γνωρίζουμε πως έχουμε έναν ηγέτη στην ομάδα, έναν παίκτη που θα κερδίσει σχεδόν όλες τις κεφαλιές, έναν παίκτη που διαθέτει μεγάλη ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, ο οποίος μπορεί να κάνει την μεγάλη μπαλιά ή να περάσει την πάσα ανάμεσα στις γραμμές. ”

“ Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες, αλλά ο Virgil είναι διαφορετικός. Είναι πολύ καλό που τον έχουμε πίσω. ”

Ο Fabinho μαθαίνει καθημερινά από τον Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com