Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Gomez και van Dijk μπορούν να ξεκινήσουν το Σάββατο»

Klopp: «Gomez και van Dijk μπορούν να ξεκινήσουν το Σάββατο»

Οι Virgil van Dijk και Joe Gomez ενδέχεται να ξεκινήσουν βασικοί στην μεθαυριανή αναμέτρηση με την Norwich, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp σήμερα στο site της ομάδας.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν μπορούν να ξεκινήσουν οι δύο στόπερ:

“ Έτσι νομίζω, φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι για να ξεκινήσουν, αλλά με τέτοιου είδους πράγματα δεν πρέπει να βιάζεσαι. ”

“ Θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιοι θα ξεκινήσουν, ποιοι θα περάσουν ως αλλαγή και τέτοια πράγματα. Αν κρίνω πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν 90 λεπτά, τότε θα είναι έτοιμοι και για να ξεκινήσουν. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν θεωρώ πως θα πρέπει να τους βγάλουμε νωρίτερα από τον αγώνα, τότε δεν βγάζει νόημα να τους ξεκινήσουμε, γιατί τα στόπερ δεν θέλεις να τα αλλάζεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί. ”

“ Και οι δύο όμως δείχνουν πολύ καλά. Έρχεται μια έντονη σεζόν. Θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. ” Ολοκλήρωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός φαίνεται πως έχει καταλήξει στα 3/4 της άμυνας του για το παιχνίδι με τα Καναρίνια, η οποία θα αποτελείται από Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Κώστα Τσιμίκα και πιθανότατα τον Virgil van Dijk, με τον Alisson Becker να βρίσκεται πάντα κάτω από τα δοκάρια.

Φαβορί για να ξεκινήσει το Σάββατο ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com