Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Neco Williams, μάλλον μένει φέτος»

«Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Neco Williams, μάλλον μένει φέτος»

Ο Neco Williams έχει πάρει χρόνο στα φιλικά.

Ο Neco Williams ήταν πράγματι μέσα στους παίκτες πού μετά τον αποκλεισμό της Ουαλίας από το Euro υπήρξε περίπτωση αποχώρησής του από τη Liverpool.

Το δεύτερο δεξί back των Reds φαινόταν πώς αναζητούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια πρώτη ομάδα, γνωρίζοντας προφανώς ότι παρουσία υγιούς Alexander-Arnold αυτό είναι απίθανο να συμβεί στην ομάδα μας.

Πλέον όμως, και με τον «γάιδαρο» της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου να έχει σχεδόν «φαγωθεί», φαίνεται πώς μάλλον ο νεαρός Ουαλός θα παραμείνει στο Anfield.

Αυτόν τον ισχυρισμό ήρθε να υποστηρίξει και η δημοσιογράφος της Athletic, Caoimhe O’Neill, η οποίος ανέφερε ότι με τα τρέχοντα δεδομένα, ο Williams παραμένει φέτος στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η O’Neill έγραψε:

«Ο Neco Williams είναι πιθανό να μείνει στην ομάδα φέτος, παρά τους παλιότερους υπαινιγμούς ότι ήταν έτοιμος να φύγει από τη Liverpool για να αναζητήσει αλλού περισσότερα λεπτά σε πρώτη ομάδα.»

«Τα πράγματα και πάλι μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με το μέλλον του full-back, όμως απ’ ότι ακούγεται, ο διεθνής Ουαλός θα μπορούσε κάλλιστα να παραμείνει στο Merseyside.»

O Neco Williams σε φιλικό προετοιμασίας.
O Neco Williams σε φιλικό προετοιμασίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com