Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να κληθεί στην εθνική Αγγλίας U21 ο Elliott

Έτοιμος να κληθεί στην εθνική Αγγλίας U21 ο Elliott

Ο Harvey Elliott είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ανάμεσα στις επόμενες κλήσεις του Lee Carsley στην εθνική Αγγλίας U21, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στα φιλικά προετοιμασίας με την φανέλα της Liverpool.

Ο ταλαντούχος μέσος εντυπωσίασε τόσο στα φιλικά που έδωσε η ομάδα επί Αυστριακού και Γαλλικού εδάφους, όσο και σε εκείνο του Anfield με την Athletic Bilbao, έχοντας πλέον πείσει τον Jürgen Klopp πως αξίζει μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Elliott θα μπορούσε να ξεκινήσει στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Norwich στο Carrow Road στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά ακόμη και αυτό να μην συμβεί, είναι βέβαιο πως το πρώτο του ξεκίνημα σε αγώνα της Premier League και του Champions League δεν αργεί.

Η εθνική Αγγλίας U21 θα δώσει δυο αγώνες τον ερχόμενο μήνα, έναν φιλικό κόντρα στη Ρουμανία και έναν προκριματικό για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα στο Κόσοβο, υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, Lee Carsley.

Ο παίκτης των Reds δεν αποκλείεται να συμμετάσχει σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις και να ενισχύσει τα Τρία Λιοντάρια.

Ο 18χρονος υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την ομάδα τον Ιούλιο και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Xherdan Shaqiri, ο οποίος οδεύει προς τη Lyon.

Εξαιρετικός στα φιλικά ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com