Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Μας κάνει καλό ο ανταγωνισμός»

Gomez: «Μας κάνει καλό ο ανταγωνισμός»

Για τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει στη φετινή Liverpool και για τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Ibrahima Konate, μίλησε ο Joe Gomez στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο στόπερ ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας:

“ Νομίζω πως αυτό υπάρχει όταν βρίσκεσαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο. Αυτό αξίζει ο σύλλογος και για αυτό προσπαθούμε όλοι. Ο ανταγωνισμός είναι καλός και είναι υγιής. Μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, καθώς διαφέρουμε μεταξύ μας, όμως διαθέτουμε όλοι κορυφαία ποιότητα. ”

“ Φυσικά έχουμε και τους Rhys, Nat και Ben. Όλοι τους είναι κορυφαίοι παίκτες, θα είναι μια καλή σεζόν. Τώρα πρέπει να μάθουμε ο ένας από τον άλλον, καθώς και να πιέζουμε καθημερινά ο ένας τον άλλον. ”

Για τον Konate πρόσθεσε:

“ Ο Ibou είναι κορυφή. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και προσαρμόστηκε αμέσως στον τρόπο παιχνιδιού μας. Σίγουρα στο παιχνίδι μας μπορεί να υπάρχει μεγάλη ένταση ορισμένες φορές, όμως θεωρώ πως διαθέτει όλες τις δυνατότητες για να πετύχει. ”

Για την πρεμιέρα με την Norwich:

“ Νομίζω πως ήμασταν τέλειοι στα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Όλοι ανυπομονούν για την έναρξη της σεζόν, τότε ξεκινά η πραγματική δουλειά. ”

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη έδρα, όμως θα είμαστε έτοιμοι, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Για αυτό δουλεύουμε στην προετοιμασία. ”

Πανέτοιμος για την έναρξη της σεζόν ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com