Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρον από Ελλάδα, Δανία και Κροατία για Woodburn»

«Ενδιαφέρον από Ελλάδα, Δανία και Κροατία για Woodburn»

Ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Δανίας και της Κροατίας φέρεται να υπάρχει για τον Ben Woodburn, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία, Curtis Jones στο χθεσινό φιλικό με την Osasuna και είχε πολύ θετική απόδοση.

Όπως αναφέρει η Caoimhe O’Neill της The Athletic UK ομάδες από τις προαναφερθέντες χώρες, καθώς και σύλλογοι της Championship έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον μέσο, χωρίς όμως να έχουν κάνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση ή κίνηση.

Ο 21χρονος εντυπωσίασε τον Jürgen Klopp και το τεχνικό του επιτελείο κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην θεωρεί ως προτεραιότητα την αποχώρηση του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ουαλός επέστρεψε στην Liverpool τον περασμένο Μάρτιο, μετά τον αποτυχημένο του δανεισμό στην Blackpool και έκτοτε έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις και στα καλοκαιρινά φιλικά, για να πείσει τον Γερμανό τεχνικό πως αξίζει μια ευκαιρία.

Οι Reds δεν έχουν τον ποδοσφαιριστή στην transfer list τους, αλλά δεν πρόκειται να του σταθούν εμπόδιο, σε περίπτωση που εκείνος κρίνει πως θέλει να συνεχίσει με κανονική μεταγραφή σε μια ομάδα της Ελλάδας, της Δανίας, της Κροατίας ή της Championship.

Ο Woodburn ψάχνει την ευκαιρία του στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com