Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισαν ιδανικά τα φιλικά οι Reds!

Έκλεισαν ιδανικά τα φιλικά οι Reds!

Ιδανικά και σκοράροντας τρία γκολ έκλεισε τα καλοκαιρινά της φιλικά η Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με σκορ 3-1 της Osasuna στο Anfield, μπροστά σε 42.000 κόσμο.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Minamino και Firmino, με τον Κώστα Τσιμίκα να ξεχωρίζει ξανά.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Bobby Firmino αρχηγό και τον Kaide Gordon στο αρχικό ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Osasuna, έχοντας από τα πρώτα λεπτά το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Jürgen Klopp δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία με τον Minamino στο 13’ και άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα με τέρμα του Ιάπωνα, ο οποίος έλαβε την πάσα του Fabinho, σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά από κόντρα.

Στο 21’ οι Reds σκόραραν ξανά, με τον Κώστα Τσιμίκα να περνά αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού και να βρίσκει τον Firmino με μια καταπληκτική σέντρα, για να τελειώσει εκείνος ιδανικά την φάση για το 2-0.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι Reds χρειάστηκε να κάνουν την πρώτη τους αλλαγή στο ματς, καθώς ο Curtis Jones τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με παίκτη των φιλοξενούμενων και αντικαταστάθηκε από τον Curtis Jones.

Οι Reds απείλησαν και στο 36’ με εκτός περιοχής κεραυνό του Oxlade-Chamberlain και σημείωσαν το τρίτο τους τέρμα στο 41ο λεπτό και πάλι με τον Bobby Firmino! Η ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Minamino βρήκε τον Firmino με σέντρα από τα αριστερά και ο Βραζιλιάνος έκανε άψογο κοντρόλ και τελείωσε με ιδανικό πλασέ την φάση για το 3-0.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης πέρασε στο ματς ο Divock Origi αντί του Kaide Gordon, με τον Βέλγο να έχει την πρώτη ευκαιρία στο 50ο λεπτό με άστοχη κεφαλιά.

Με κεφαλιά του Firmino απείλησαν και στο 57’ οι Reds και τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος, καθώς οι Joe Gomez και Fabinho αντικαταστάθηκαν από τους Rhys Williams, Thiago και Clarkson.

Ο Oxlade-Chamberlain δοκίμασε και στο 68’ από μακριά τα πόδια του, με τον Herrera όμως να μπλοκάρει και η Ισπανική ομάδα κατάφερε να μειώσει δύο λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Kike, στην μοναδική της αξιοσημείωτη στιγμή στο ματς. Ο Ruben Garcia σέντραρε από τα αριστερά και ο Kike με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 3-1.

Οι αλλαγές για την Liverpool συνεχίστηκαν και στο 71’ με τους Henderson και Beck να αντικαθιστούν τους Minamino και Τσιμίκα.

Ο Chamberlain συνέχισε να ψάχνει το γκολ, έχοντας μια ακόμη ευκαιρία στο 75’ όμως και πάλι ο Herrera δεν του επέτρεψε να χριστεί σκόρερ. Στο γκολ πλησίασε και ο Rhys Williams στο 86’ μετά από σέντρα του Ox από τα δεξία, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, ενώ εκτός έφυγε και η κεφαλιά του Henderson στο 88’.

Η σύνθεση των Reds:

Kelleher, N.Williams (Bradley 80′), Gomez (R. Williams 59′), Konate (B. Davies 80′), Τσιμίκας (Beck 71′), Fabinho (Thiago 59′), Oxlade-Chamberlain, Jones (Woodburn 30′), Gordon (Origi 46′), Minamino (Henderson 71′), Firmino (Clarkson 59′)

Επόμενος αγώνας φια τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της Norwich.

Ξανά γκολ για τον Takumi Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com