Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την ισοπαλία με την Bilbao και την εμφάνιση του Elliott

Ο Klopp για την ισοπαλία με την Bilbao και την εμφάνιση του Elliott

Ο Jürgen Klopp πέρα από το θέμα των μεταγραφών, μίλησε και για την απόδοση της ομάδας του στο χθεσινό φιλικό, καθώς και για την εξαιρετική εμφάνιση του Harvey Elliott.

Για την απόδοση της ομάδας μπροστά σε 42.000 κόσμο είχε να πει:

“ Ήταν καλή. Είδατε πόσο σημαντικό είναι να παίζεις φιλικό 90 λεπτών και κατά την προετοιμασία. Αυτή ήταν τώρα ίσως η πιο έντονη αναμέτρηση που είχαμε μέχρι τώρα, θα μπορούσατε να το δείτε στο πρόσωπο των παικτών. Νομίζω όμως ότι για 50-55 λεπτά είδαμε ένα κορυφαίο παιχνίδι από την ομάδα μου, προφανώς εμπνευστήκαμε από τον κόσμο. Είχαμε 42.000 άτομα πίσω στο γήπεδο που ανυπομονούσαν να μας δουν ξανά. ”

“ Τα παιδιά το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έκαναν ένα εξαιρετικό ημίχρονο. Ήμασταν γεμάτοι ενέργεια, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο ανάμεσα στις γραμμές, πιέζαμε τέλεια, κερδίζαμε μπάλες και τις στέλναμε αμέσως στην πλάτη της άμυνας. Είδα πολλά καλά πράγματα σήμερα, τα οποία φυσικά τα χρειάζεσαι για να έχεις μια επιτυχημένη σεζόν. ”

“ Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τα καλά μας διαστήματα, για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αυτό δεν το κάναμε σήμερα και μείναμε στο 1-0 (στο ημίχρονο). Η Bilbao άξιζε το γκολ της. Ήταν ένα ατυχές διάστημα για εμάς στον αγώνα, διότι είχαμε γίνει πολύ παθητικοί. ” Είπε ο Klopp.

“  Το καλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι να κρατάς την μπάλα και να αφήνεις την άλλη ομάδα να τρέξει. Αλλά δεν το κάναμε αυτό. Αυτό είναι ένα μείγμα ρυθμού που πρέπει να βρούμε. Αλλά, και πάλι, με τα μεγαλύτερα σημεία του παιχνιδιού, ήμουν κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος. ”

“ Αν ο τραυματισμός του Robbo δεν είχε συμβεί, θα πέταγα μετά από αυτή την απόδοση, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά όλα είναι λίγο πιο μειωμένα. ”

Για την εμφάνιση του Elliott:

“ Μπορεί να παίξει στην συγκεκριμένη θέση (κεντρικά) και όπως είδατε στη συνέχεια ανέβηκε πιο ψηλά. Ο Mo πήγε πιο κεντρικά και ο Harvey πήγε στο δεξί άκρο. ”

“ Εκείνη τη στιγμή σημάδεψε το δοκάρι με το σουτ του. Μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Στην προετοιμασία θέλαμε να τον δούμε σε έναν πιο κεντρικό ρόλο, γιατί όταν είσαι ακόμη νέος παίκτης πρέπει να μάθεις πολλά πράγματα. Θέλαμε να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι μας. ”

“ Νομίζω πως έκανε ένα μεγάλο βήμα σε αυτήν την προετοιμασία. Ο υγιής Harvey θα είναι συναρπαστικός για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μου άρεσε η σημερινή του εμφάνιση. Μου άρεσαν οι εμφανίσεις του και η στάση του κατά την προετοιμασία. Είναι κάτι πολύ καλό για εμάς και για εκείνον. ”

Η εμφάνιση του Harvey Elliott άρεσε στον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com