Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp εξακολουθεί να πιστεύει στον Keita»

«Ο Klopp εξακολουθεί να πιστεύει στον Keita»

Ο Jürgen Klopp εξακολουθεί να πιστεύει στον Naby Keita, παρά τις τρεις μέτριες σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ο μέσος στο Anfield, σύμφωνα με τον James Pearce.

Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα άρεσε και εξακολουθεί να αρέσει στον Γερμανικό τεχνικό, ο οποίος πιστεύει πως θα μπορέσει φέτος να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, μετά και τις πολλές καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις φιλικές αναμετρήσεις.

Θέμα αποχώρησης του Naby από την Liverpool με τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται να υπάρχει, αφού ούτε προτάσεις υπάρχουν, αλλά ούτε και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αφήσει το Anfield.

Ο πρώην παίκτης της RB Leipzig είναι χαρούμενος στη Liverpool, νιώθει σε καλή κατάσταση και θέλει φέτος να αποδείξει σε όλους την αξία του και πως μπορεί να κάνει την διαφορά στην Premier League.

Ο Keita έχει ξεκινήσει σε όλα τα φετινά φιλικά (πέρα από το δεύτερο με την Bologna) και όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε βασικό και στην πρεμιέρα της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Norwich στο Carrow Road.

Στην αναμέτρηση με τα Καναρίνια, ο 26χρονος αναμένεται να συνθέσει την τριάδα του Κόκκινου κέντρου μαζί τους Fabinho, Milner ή Thiago.

Από τους διακριθέντες στα φετινά φιλικά παιχνίδια είναι ο Naby Keita.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com