Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε προπονήσεις ο Henderson

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Henderson

Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson ξεκίνησε να προπονείται ατομικά από χθες και θέλει να ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις από το Σάββατο, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά το δεύτερο φιλικό με την Bologna.

Στον Hendo δόθηκαν περίπου τέσσερις εβδομάδες διακοπών, μετά την συμμετοχή του στο Euro 2020, στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης με την Εθνική Αγγλία.

Ο έμπειρος μέσος προπονήθηκε χθες ατομικά στον Kirkby, το ίδιο ια κάνει και σήμερα, ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Δευτέρας εναντίον της Valencia στο Anfield.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την περίπτωση του Henderson:

“ Ο Hendo προπονήθηκε σήμερα στο Liverpool και θα έχουμε μια συνάντηση το Σάββατο. Είναι όλα καλά και θα δούμε αν θα αγωνιστεί για μερικά λεπτά ή όχι. ”

“ Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη, αλλά αν αγωνιστεί θα είναι στο δεύτερο παιχνίδι. Αν όμως οποιοσδήποτε ανησυχεί για το παιχνίδι, τότε διάλεξε το λάθος παιχνίδι για να το κάνει. ”

“ Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποια ήταν η ομάδα Α και ποια ήταν η ομάδα Β, για να είμαι ειλικρινής. Έχουμε μόνο καλούς παίκτες στην ομάδα μας και αυτό είναι κάτι πραγματικά καλό. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλες οι συνθέσεις μας τα δίνουν όλα. ”

Μπαίνει και ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com