Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τα δύο φιλικά με την Bologna

Ο Klopp για τα δύο φιλικά με την Bologna

Δύο φιλικές νίκες πέτυχε η Liverpool χθες το απόγευμα κόντρα στην Bologna, με τον Jürgen Klopp να μένει ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και την υψηλή πίεση που εφάρμοσε στο παιχνίδι της.

Ο Γερμανός για τις νίκες και την απόδοση της ομάδας του είπε:

“ Ήταν καλή. Μου άρεσε προφανώς ο τρόπος που πετύχαμε τα γκολ, επειδή αυτοί (οι αντίπαλοι) έχασαν εύκολα τη μπάλα – δεν νομίζω ότι ήταν εύκολο, απλά τους αναγκάσαμε.”

“  Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα σε μια αμυντικά προσανατολισμένη ομάδα, αλλά μου άρεσαν πολλά πράγματα. Πάντα όταν κρατούσαμε τη μπάλα, όταν είχαμε τη σωστή ταχύτητα για τις πάσες μας και τις κρατούσαμε σε λειτουργία, ήμασταν πραγματικά καλοί. Στο δεύτερο παιχνίδι, επίσης, ήταν πολύ καλή η απόδοση μας. ”

“ Μου άρεσε ο ρυθμός που είχαμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που αξιοποιήσαμε, με τον Taki να σκοράρει μετά την ωραία πάσα του Shaq. Όπως είπα, [θα μπορούσαμε] να είχαμε σκοράρει περισσότερα με το πέναλτι και όλα αυτά, αλλά όλα είναι εντάξει. ”

“ Όσο κανείς δεν έχει τραυματιστεί, όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, τότε ήταν 60 καλά λεπτά για εμάς, 45 λεπτά για μερικούς και 15 λεπτά για μερικούς άλλους, οπότε αυτό ακριβώς θέλαμε να έχουμε σήμερα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. ”

Για την πίεση των Reds:

“ Μπορείτε να φανταστείτε ότι δουλεύουμε πολύ σε αυτό. Μιλήσαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι, καθώς δεν λειτουργεί πάντα. ”

“ Δεν είναι πιθανό να κερδίσεις όλες τις μπάλες σε εκείνη την περιοχή, αλλά εξακολουθεί να είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Τους αναγκάζεις να κάνουν λάθος, αν δεν το κάνουν – θα πρέπει να τους πιέζετε σε διαφορετικούς τομείς, στο πλάι ή οπουδήποτε και στη συνέχεια να κερδίζεις τη μπάλα εκεί. ” Είπε ο Klopp.

“ Ίσως δεν είναι μόνο μία πάσα μέχρι να σκοράρεις αλλά δύο ή τρεις, όμως και αυτό είναι καλό. Ασκείς πίεση στον αντίπαλο, μπορείς να κάνετε ό, τι θέλεις και η άλλη ομάδα δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. Αυτό είναι ένα τεράστιο πράγμα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. ”

“ Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα και το κάναμε μια χαρά. Δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο, για να είμαι ειλικρινής. Είδα πολλές καλές εμφανίσεις σήμερα και αυτό είναι καλό. ”

Καλό ποδόσφαιρο και δύο νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com