Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Με £12.75 εκ. παραχωρεί τον Shaqiri η Liverpool»

«Με £12.75 εκ. παραχωρεί τον Shaqiri η Liverpool»

Ο Xherdan Shaqiri εξακολουθεί να είναι ένας εκ των παικτών ποδοσφαιριστών της Liverpool που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, με την Lazio να είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο διεθνής μέσος επιθυμεί να αποχωρήσει από το Anfield, καθώς όπως δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και οι Reds είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν, αν βέβαια λάβουν μια πρόταση που θα τους ικανοποιεί οικονομικά.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Sky Sports, η Liverpool θέλει να εισπράξει περίπου 12.75 εκατομμύρια λίρες απο την πώληση του, τη στιγμή που στην Ιταλία αναφέρουν πως η επιστροφή του στην Serie A θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με ένα ποσό κάτω των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αποχώρηση του Shaq από το Νησί δείχνει να είναι πιο πιθανή από ποτέ, παρότι ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου πριν από δύο ημέρες, ανέφερε πως ετοιμάζεται για μια μεγάλη σεζόν με την Κόκκινη φανέλα, στεκόμενος μάλιστα και στην δύναμη του Anfield, το οποίο θα είναι και πάλι γεμάτο φέτος.

O Shaqiri σε μία από τις προπονήσεις της φετινής pre-season.
O Shaqiri σε μία από τις προπονήσεις της φετινής pre-season.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com