Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φευγάτος ο Matheus Pereira, οι οπαδοί των Reds τον θέλουν!

Φευγάτος ο Matheus Pereira, οι οπαδοί των Reds τον θέλουν!

Ο ακραίος μέσος της West Brom, Matheus Pereira, με μια μακροσκελή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Απαντώντας στα σχόλια του προπονητή των Baggies Valerien Ismael, ο οποίος δήλωσε ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος «δεν είναι αφοσιωμένος» στο σύλλογο, αφού έμεινε εκτός του pre-season φιλικού με την Birmingham City το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Pereira δημοσίευσε μια δήλωση στα κοινωνικά μέσα.

Στη δήλωση του ο Pereira παραδέχτηκε ότι ένιωσε πως δεν τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να φύγω από την πίσω πόρτα, αυτό δεν ήταν ποτέ το σχέδιο ή η πρόθεσή μου, το αντίθετο».

«Θέλω ο σύλλογος να ανταμειφθεί επαρκώς που με πίστεψε και με υποστήριξε για δύο σεζόν».

Άμεση ήταν η αντίδραση των οπαδών της Liverpool, οι οποίοι μέσα από τα κοινωνικά μέσα κάλεσαν τον Jurgen Klopp, να προχωρήσει στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Sporting Lisbon.

Με τους Reds να συνδέονται με διάφορα ονόματα ακραίων μέσων, όλο το καλοκαίρι και καθώς οι φήμες γύρω από την πιθανή αποχώρηση των Divock Origi και Xherdan Shaqiri συνεχίζουν να κυκλοφορούν, ο Pereira είναι ο τελευταίος που πυροδότησε τη συζήτηση μεταξύ των οπαδών.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε 11 γκολ και έδωσε 6 ασίστ, σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος, την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον σύλλογο των West Midlands να αποφύγει την επιστροφή στην Championship.

Φευγάτος ο Matheus Pereira, οι οπαδοί των Reds τον θέλουν!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com