Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Η σκληρή προπόνηση θα μας κάνει καλύτερους»

Konate: «Η σκληρή προπόνηση θα μας κάνει καλύτερους»

Η σκληρές προπονήσεις θα βοηθήσουν τους Reds να βελτιωθούν, σύμφωνα με το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ibrahima Konate.

Ο Γάλλος στόπερ μίλησε στο site των Reds και αυτή τη φορά στάθηκε στις έντονες προπονήσεις που κάνει η ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο 22χρονος συγκεκριμένα είχε να πει:

“ Σίγουρα οι προπονήσεις είναι δύσκολες, αλλά δεν με πειράζει αυτό. Είμαστε εδώ, είμαστε μια μεγάλη και καλή ομάδα, πρέπει να τρέχουμε, πρέπει να έχουμε ένταση και πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες. Η προπόνηση είναι σκληρή, αλλά όσο πιο σκληρή είναι, τόσο πιο καλός θα γίνεις. ”

“ Κοιμάμαι καλά γιατί πρέπει να κοιμηθώ και δεν έχω άλλη επιλογή! Όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι είμαι κουρασμένος και πρέπει να κοιμηθώ. Κοιμάμαι αμέσως! ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πάρει τα πρώτα μου λεπτά με την ομάδα. Έχω μια πολύ καλή σχέση με όλους τους παίκτες στην ομάδα, οπότε ναι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. ” Δήλωσε ο Ibrahima Konate.

“ Μπορώ να μιλήσω στα Γαλλικά με ορισμένους παίκτες, αλλά και Αγγλικά με κάποιους άλλους παίκτες, καθώς και Γερμανικά. Είναι εύκολο να μιλάω με τους παίκτες και να υπάρχει συννενόηση μεταξύ μας, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. ”

Καλό ξεκίνημα από τον Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com