Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Enrique: «Ίσως ο R. Sanches να ήταν φοβερή μεταγραφή για τη Liverpool»

Enrique: «Ίσως ο R. Sanches να ήταν φοβερή μεταγραφή για τη Liverpool»

«Εγκρίνει» τον Renato Sanches για τη Liverpool o Jose Enrique, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο Πορτογάλος πιθανόν να ταίριαζε εξαιρετικά στους Reds.

Ο πρώην παίκτης και πιστός οπαδός της ομάδας μας θεωρεί ότι ο παίκτης της Lille θα μπορούσε να εμπλουτίσει το κέντρο του Klopp, όχι όμως ότι θα ήταν απαραίτητα βασικός.

Πάμε να δούμε το σχετικό κομμάτι του άρθρου του Jose στο Empire of the Kop:

«O Renato Sanches είναι ένας παίκτης για τον οποίο ξέρω μερικά πράγματα – έχει τις προοπτικές να γίνει παίκτης παγκόσμιας κλάσης.»

«Μετακινήθηκε σε έναν μεγάλο, μεγάλο σύλλογο (σ.σ. Bayern) όταν ήταν πολύ νέος, και μερικές φορές δεν είναι εύκολο να χειριστείς τέτοιες μεταγραφές.»

«Ίσως όμως έχει έρθει η ώρα του για μία μεγαλύτερη ομάδα (από τη Lille). Με έναν χρόνο συμβολαίου να του απομένει, θα μπορούσε να είναι μία καλή μεταγραφή για μας.»

«Θα έπρεπε όμως να του κάνουμε σαφές όμως ότι έχουμε ήδη τους Henderson, Thiago και Fabinho, οι οποίοι θα είναι μάλλον οι τρεις βασικοί του κέντρου.»

«Αν μπορεί να το δεχτεί αυτό, για τα λεφτά πού θα χρειάζονταν για να τον αποκτήσουμε δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου, πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για τη Liverpool.»

Αυτή ήταν η άποψη του Jose Enrique σχετικά με τον Renato Sanches.
Αυτή ήταν η άποψη του Jose Enrique σχετικά με τον Renato Sanches.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com