Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τα φιλικά με την Bologna

Ο Klopp για τα φιλικά με την Bologna

Για τα δύο φιλικά που θα δώσει η Liverpool το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στην Ιταλική, Bologna μίλησε ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα της ομάδας, επιβεβαιώνοντας πως θα δούμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θα δούμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες την Πέμπτη:

“ Ναι, αυτό είναι το πλάνο. Πλέον, έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να βγάλουν 60 λεπτά, αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουμε όμως και μερικούς που είτε δεν μπορούν, είτε δεν πρέπει να παίξουν 60, αυτοί θα αγωνιστούν πιθανότατα για 30 λεπτά. ”

“ Τα πράγματα είναι κάπως έτσι: έχουμε μια ομάδα που μπορεί να βγάλει 90 λεπτά, αλλά δεν βγάζει και μεγάλο νόημα να την χρησιμοποιήσουμε από τώρα, δεν χρειάζεται να τους πιέσουμε. ”

“ Αυτό που κάναμε φέτος διαφέρει από αυτά που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν ότι προπονούμαστε και ότι κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε. Έχουμε όμως να δώσουμε και τα παιχνίδια. ”

“ Συνήθως όταν αγωνίζεσαι για 45 ή για 60 λεπτά στην προπόνηση, πρέπει να ρίξεις λίγο ρυθμούς την επόμενη μέρα στην προπόνηση. Αυτό δεν το κάναμε φέτος. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορέσαμε να βγάλουμε τις έντονες στιγμές και αυτό μας βοήθησε. Τώρα, θα δώσουμε δύο φιλικά 60 λεπτών. Μου αρέσει πολύ αυτό. Ήταν εντάξει και η Bologna με αυτό. Οπότε, όλα καλά. ”

“ Στη συνέχεια έχουμε δύο παιχνίδια στο Anfield. ”

Την Bologna θα αντιμετωπίσει η Liverpool την Πέμπτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com