Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή των τριών Βραζιλιάνων

Ο Klopp για την επιστροφή των τριών Βραζιλιάνων

Με τους φιναλίστ του Copa America, Alisson Becker, Bobby Firmino και Fabinho συνεχίζεται από χθες η pre season της Liverpool στη Γαλλία, με τον Jürgen Klopp να μιλάει για την ενσωμάτωση των τριών Βραζιλιάνων άσων.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Jürgen για τους τρεις Βραζιλιάνους:

“ Τους είδα σήμερα το πρωί αλλά τους είπα μόνο μερικές λέξεις γιατί βρίσκονταν ακόμα σε διακοπές, έπρεπε να κάνουν τα τεστ χθες γιατί έπρεπε να ξεκινήσουν με τρέξιμο. Θα ξεκινήσουν αύριο τις κατάλληλες προπονήσεις μαζί μας. ”

“ Οι Βραζιλιάνοι νομίζω πως είχαν δύο εβδομάδες διακοπές. Νομίζω ότι πέρυσι είχαν 10 ημέρες, αν έχω 100% δίκιο. Κανείς όμως δεν το προσέχει αυτό, κανένας δεν ενδιαφέρεται για αυτό, συνεχίζουμε έτσι και όλοι περιμένουν στο τέλος, να υπάρχουν τέλεια ρυθμισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες. ”

“ Ίσως την Πέμπτη Πέμπτη στα δύο 60λεπτα παιχνίδια μας με την Bologna να τους χρησιμοποιήσουμε, δεν το ξέρω ακόμα, αλλά ίσως να μπορούν να πάρουν 15, 20, 30 λεπτά. Πρέπει να δούμε πώς ακριβώς θα είναι. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο σπίτι. “

“ Προφανώς προετοιμαζόμαστε για αγώνες ποδοσφαίρου, (μετά την επιστροφή μας), θα έχουμε τα δύο φιλικά παιχνίδια στο Anfield (κόντρα σε Athletic Club και Osasuna). ” Ολοκλήρωσε ο Jürgen Klopp.

Ένα γκολ σημείωσε στο φετινό Copa America ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com