Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έρχονται για συζητήσεις με Liverpool και United οι εκπρόσωποι του Saul»

«Έρχονται για συζητήσεις με Liverpool και United οι εκπρόσωποι του Saul»

Το όνομα του Saul Niguez ακούγεται ανελλιπώς στα μεταγραφικά ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων, και το μέλλον του στην Atletico μοιάζει αβέβαιο.

Σε πολλά δημοσιεύματα είδαμε τον παίκτη να συνδέεται με τη Liverpool, σε άλλα με την Αγγλία γενικώς, ενώ κάποια άρθρα έκαναν λόγο για ανταλλαγή με τον Antoine Griezmann και μετακόμισή του στη Βαρκελώνη.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα, αυτό της αγγλικής Mirror χθες, κάνει λόγο για ταξίδι των εκπροσώπων του Ισπανού στην Αγγλία μέσα στη σημερινή μέρα, με τις Liverpool και Manchester United να βρίσκονται στην «pole position» για την απόκτησή του και να ετοιμάζονται να καταθέσουν τις προσφορές τους στο τραπέζι.

Ο γενικά πιο έγκυρος Fabrizio Romano έρχεται να επιβεβαιώσει την κατάρρευση του deal πού θα έκανε τους Saul και Griezmann να ακολουθήσουν αντίθετα δρομολόγια.

Ο Ιταλός αναφέρει επίσης ότι εφόσον η μεταγραφή στη Barcelona κατέρρευσε, ο παίκτης τώρα βλέπει πιο πιο θετικό μάτι τη μετακίνησή του στο Νησί, και ότι η Liverpool ερευνά την περίπτωσή του (χωρίς να έχει γίνει η οποιαδήποτε επίσημη προσέγγιση).

O Saul Niguez.
O Saul Niguez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com