Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Trent πήρε την αναγνώριση πού του άξιζε με το νέο συμβόλαιο»

«Ο Trent πήρε την αναγνώριση πού του άξιζε με το νέο συμβόλαιο»

Για τους φίλους της Liverpool, το νέο της χθεσινής ημέρας ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Trent Alexander-Arnold, ισχύος ως το 2025.

Το δεξί full-back των Κόκκινων με την επέκταση της συνεργασίας του έδειξε για ακόμα μία φορά την πίστη του στην ομάδα της πόλης του, και περιμένουμε τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει την εκπληκτική ποδοσφαιρική του ανάπτυξη.

Οι οπαδοί στις πρώτες τους αντιδράσεις στο Twitter εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επισφράγιση της παραμονής του «δικού τους παιδιού» και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, τονίζοντας ότι ανταμείφθηκε έτσι όπως του άξιζε.

Ας δούμε τα πιο αξιοσημείωτα σχόλια:

  • «Τώρα ο Trent θα πληρωθεί με τον μισθό πού αξίζει, ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά μας. Δε θα είναι ο τελευταίος πού θα ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι.»
  • «Δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο δεξί back από αυτόν, και αν υπήρχε, δε θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές του απαιτήσεις. Η Liverpool ‘έδεσε’ ένα παγκόσμιας κλάσης ταλέντο, και αυτά είναι λαμπρά νέα.»
  • «Η ανανέωση είναι απλά η ανταμοιβή για τον Trent Alexander-Arnold. Ο ‘απόφοιτος’ της ακαδημίας έχει γίνει ένας από τους ηγέτες αυτής της Liverpool.»
  • «To άξιζε απίστευτα. Είναι υπέροχο πού το καλύτερο δεξί back του κόσμου είναι απλά ένα συνηθισμένο παιδί από το Liverpool (σ.σ. παραθέτει τη δήλωση πού είχε κάνει για τον εαυτό του ο Alexander-Arnold μετά την κατάκτηση του Champions League)
  • «Μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσεις ότι ο Trent Alexander-Arnold ζει κυριολεκτικά το όνειρό του, παίζει για την ομάδα της παιδικής του ηλικίας, μαζί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ως ένα από τα καλύτερα δεξιά back στον κόσμο. Και τώρα πρόκειται να το κάνει μέχρι το 2025.»
  • «Ένας απίστευτα προικισμένος παίκτης πού μπορεί να ‘τρέξει’ παιχνίδια από τη θέση του full-back, και βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Άξιος!»
Ανανέωσε ο Trent Alexander-Arnold.
Ανανέωσε ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com