Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rio Ferdinand: «Πάρτε τον Grealish»

Rio Ferdinand: «Πάρτε τον Grealish»

Ο πρώην αμυντικός της Manchester United, Rio Ferdinand πιστεύει ότι η Liverpool θα έπρεπε να αρπάξει τον Jack Grealishμέσα από τα χέρια της Manchester City.

Η Aston Villa πρόσφερε ήδη στον παίκτη της 150.000 λίρες την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει για να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Ο Ferdinand θα ήθελε πολύ να δει τον Grealish να φορά τη φανέλα της Manchester United αλλά οι επιλογές της τελευταίας στο κέντρο είναι πάρα πολλές αυτήν την περίοδο.

Η Manchester City θεωρείται λοιπόν το φαβορί για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του 25χρονου μεσοεπιθετικού, αν και o Ferdinand επιμένει ότι η διοίκηση της Liverpool θα έπρεπε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποσπάσει τον παίκτη από το Etihad και να τον φέρει στο Anfield.

«Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί τέτοιοι παίκτες που να σου κόβουν την ανάσα με τις ενέργειες που κάνουν , ώστε να λες ‘απίστευτο τι έκανε’» είπε ο Ferdinand.

«Ο Jack Grealish το καταφέρνει. Είναι ένας παίκτης φαινόμενο. Αν ήμουν η Liverpool θα έτρεχα για να τον αποκτήσω. Αν ήμουν η City θα τον έφερνα στην ομάδα.»

«Όπου και να πάει τους βελτιώνει. Θα βελτίωνε την Chelsea 100%. Όποιος έχει τα χρήματα για να πληρώσεις, ας το κάνει

«Αν η Liverpool τον αγόραζε θα ήταν εκπληκτική κίνηση , και θα τους βελτίωνε σημαντικά» ολοκλήρωσε ο Ferdinand.

Jack Grealish και Jordan Henderson σε προπόνηση της εθνικής Αγγλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com