Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής»

Elliott: «Παίζω όπου θέλει ο προπονητής»

Έτοιμος να αγωνιστεί οπουδήποτε του ζητηθεί είναι ο Harvey Elliott, όπως τόνισε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για την νέα θέση, στην οποία δοκιμάζεται κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.

Ο ταλαντούχος νεαρός αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου στα φετινά φιλικά και δεν αποκλείεται να παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση και στα επίσημα παιχνίδια.

Για την νέα του θέση, ο Harvey είχε να πει:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν με απασχολεί σε ποια θέση παίζω. Οπουδήποτε και αν παίζω, είμαι ενθουσιασμένος κάθε φορά που βάζω την φανέλα, προσπαθώ να δίνω το 100% και να ασκώ την δική μου επιρροή στον αγώνα. ”

“ Παίζω όπου λέει ο προπονητής, είμαι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος και έτοιμος να αγωνιστώ εκεί (που θα του ζητηθεί). Σημασία έχεις να βάζεις ξανά την φανέλα και να δίνεις το 100% σου. ”

Όσο για τα επόμενα φιλικά και την έναρξη της νέας σεζόν:

“ Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για την έναρξη της νέας σεζόν. ” Σημείωσε ο Elliott.

“ Πρέπει όμως πρώτα να τελειώσουμε την προετοιμασία, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να κάνουμε τα χιλιόμετρα και να συνεχίσουμε να δίνουμε τα δυνατά μας στις προπονήσεις, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε στο 100% μας σε κάθε αγώνα. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. ”

“ Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Ας δούμε τι θα μας φέρει αυτό. ”

Harvey Elliott και Takumi Minamino στο φιλικό με την Hertha.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com