Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ανακοίνωση της Liverpool για τον θάνατο του Andrew Devine

Η ανακοίνωση της Liverpool για τον θάνατο του Andrew Devine

Ο Andrew Devine, οπαδός της Liverpool από μικρός, έφυγε προχθές από τη ζωή, υποκύπτοντας στα τραύματα πού του προξένησε η τραγωδία του Hillsborough.

Αυτό ήταν το πόρισμα του ιατροδικαστή πού εξέτασε το άψυχο σώμα του Andrew, με αποτέλεσμα ο απολογισμός των θυμάτων της τραγωδίας του 1989 να φτάσει στους 97 ανθρώπους.

O σύλλογος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν:

«Η Liverpool Football Club είναι βαθιά λυπημένη από την απώλεια του Andrew Devine, ο οποίος πέθανε χθες (σ.σ. προχθές), στην ηλικία των 55 ετών.»

«Οπαδός της Liverpool για μία ζωή, ο Andrew συνέχισε να παρακολουθεί αγώνες στο Anfield όταν ήταν δυνατό, παρά τους τραυματισμούς πού υπέστη και άλλαξαν τη ζωή του στις 15 Απριλίου 1989. Για να μπορέσει να το κάνει αυτό, αψήφησε τις προσδοκίες ότι δε θα επιβίωνε για παραπάνω από 6 μήνες μετά την τραγωδία (!)

«Σε μία έρευνα πού διεξήχθη στο Liverpool σήμερα (σ.σ. χθες), βγήκε η ετυμηγορία ότι ο Andrew σκοτώθηκε παράνομα ως αποτέλεσμα της καταστροφής, παρέχοντας μία επιπλέον τραγική υπενθύμιση των συνεπειών πού συνεχίζει να έχει το Hillsborough σε όλους όσους επλήγησαν από αυτό.»

«Οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια του Andrew και με όσους τον φρόντιζαν.»

«Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η οικογένεια του Andrew έχει κάνει έκκληση για τήρηση της ιδιωτικότητας, και θα παροτρύναμε να γίνει σεβαστό αυτό το αίτημα.»

Ο οπαδός της Liverpool, Andrew Devine, πού έφυγε προχθές από τη ζωή.
Ο οπαδός της Liverpool, Andrew Devine, πού έφυγε προχθές από τη ζωή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com