Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paul Stewart: «Αν ήμουν ο Origi θα έφευγα»

Paul Stewart: «Αν ήμουν ο Origi θα έφευγα»

O Divock Origi έχει πετύχει μερικά από τα πιο σημαντικά τέρματα για λογαριασμό των Κόκκινων τα τελευταία χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός όμως της Liverpool, o Paul Stewart πιστεύει ότι θα έπρεπε να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Παρόλο που ο Βέλγος έχει γράψει το όνομα του στα βιβλία ιστορίας του Anfield με τα τέρματα του εναντίον της Everton, της Tottenham στον Τελικό του Champions League και της Barcelona και έχει κερδίσει την εκτίμηση των οπαδών των Κόκκινων, δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα, αξιοσημείωτα εκείνη του Firmino .

O Origi, ο οποίος έχει πετύχει συνολικά 35 τέρματα για τους Κόκκινους σε 6 σαιζόν, δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στους τελευταίους 13 αγώνες της προηγούμενης σαιζόν ,στην οποία μάλιστα συμμετείχε σε 536 λεπτά μόλις και πέτυχε ένα τέρμα, εναντίον της Lincoln, σε αγώνα του Carabao Cup.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του λήγει σε λιγότερο από 12 μήνες, η μεταγραφή του σε κάποια άλλη ομάδα θεωρείται επιβεβλημένη για τον Stewart ,ο οποίος είπε στο Football FanCast : « Αν ήμουν ο Origi θα έφευγα. Έχει πετύχει μερικά σημαντικά τέρματα αλλά κάθεται για χρόνια στον πάγκο.»

«Πρέπει να φύγει και να διαπιστώσει αν έχει την ικανότητα να παίζει στο ανώτερο επίπεδο.»

«Νομίζω ότι καθυστέρησε κιόλας. Πρέπει να βρει μια ομάδα στην οποία θα παίζει κάθε εβδομάδα, θα αντιμετωπίζει προκλήσεις και μπορεί να πει ότι ‘μπορώ να παίξω τελικά σε αυτό το επίπεδο’» ολοκλήρωσε ο Stewart.

Ο Origi ξεκίνησε με γκολ τα φετινά φιλικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com