Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση»

Shaqiri: «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση»

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Xherdan Shaqiri από την Liverpool, όπως σας μεταφέραμε πριν από λίγη ώρα, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να δηλώνει πως είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Shaq είναι θετικός για επιστροφή στο Ιταλικό πρωτάθλημα, από το οποίο ενδιαφέρονται οι Lazio και Napoli.

Ο διεθνής μέσος μίλησε για τους στόχους του:

“ Το ποδόσφαιρο με έχει βοηθήσει να εκπληρώσω πολλούς από τους στόχους μου. Ήμουν αρκετά τυχερός να παίξω σε σπουδαίες ομάδες και να κερδίσω πολλούς τίτλους. ”

“ Ποιος ξέρει, ίσως καταφέρω να κερδίσω κάτι και με την εθνική ομάδα της Ελβετίας. ”

Για το μέλλον του:

“ Το συμβόλαιο μου με την Liverpool λήγει το 2022, υπέγραψα τετραετές συμβόλαιο το 2018. Το πιο σημαντικό όμως για εμένα σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, είναι να αγωνίζομαι συνέχεια. Αυτό όμως δεν συμβαίνει κατά τις τρεις τελευταίες σεζόν.” Είπε ο Shaq στο football-italia.net.

“ Για τον λόγο αυτό, είπα στη Liverpool πως νιώθω έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Αποδέχθηκαν την επιθυμία μου και θα εξετάσουν σοβαρά τις προτάσεις που θα έρθουν. ”

“ Είμαι μόνο 29 ετών και έχω παίξει σε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτά. Δεν σκέφτομαι ακόμη το τέλος της καριέρας μου, είναι κάτι που βρίσκεται αρκετά μακριά. Θα δούμε τι μου επιφυλάσσει η μοίρα. ”

“ Δεν βρίσκομαι εγώ σε άμεση επαφή (με τις ενδιαφερόμενες ομάδες). Η ομάδα μου (μάνατζερ) ασχολείται με την αγορά. Με ενημερώνουν όποτε ενδιαφέρονται ομάδες και εγώ τους ρωτάω ποιες. ” Είπε ο Shaqiri.

Για το ενδιαφέρον της Lazio:

“ Ο Igli Tare έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά στην Lazio τα τελευταία χρόνια. Είναι αλήθεια πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για εμένα και είμαι περήφανος για αυτό. ”

“ Ακολουθώ την Lazio εδώ και αρκετό καιρό, είναι μια κορυφαία ομάδα. Λόγω των χαρακτηριστικών μου, θέλω να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο και ο Sarri το κάνει αυτό. Με ιντριγκάρει. ”

Έτοιμος για μεταγραφή ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com