Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμη να πουλήσει τον Shaqiri η Liverpool

Έτοιμη να πουλήσει τον Shaqiri η Liverpool

Κρίσιμη και ιδιαίτερα αποφασιστική θα είναι η τρέχουσα εβδομάδα για το μέλλον και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Xherdan Shaqiri, σύμφωνα με τον Neil Jones του Goal.com.

Ο Shaq δεν έχει ενταχθεί ακόμη στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, λόγω της συμμετοχής του στο Euro με την εθνική Ελβετίας και ίσως αυτό να μην συμβεί ποτέ ή να γίνει μόνο για λίγες ημέρες, όπως συνέβη και με τον Harry Wilson, ο οποίος ολοκλήρωσε την μετακίνηση του στη Fulham το Σάββατο.

Οι Reds είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν και τον πρώην παίκτη της Bayern Munich στην κατάλληλη τιμή και μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τέσσερις ομάδες. Η Sevilla, η Villarreal, η Lazio και η Napoli.

Οι δύο Ισπανικές ομάδες έχουν έρθει σε επαφή με την Liverpool, για να συζητήσουν για δανεισμού του μέσου, ενώ οι δύο Ιταλικές θέλουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Για την ώρα το πάνω χέρι φαίνεται πως το έχει η Lazio, λόγω και του τεχνικού της διευθυντή, Igli Tare.

Θετικός στο ενδεχόμενο μιας κανονικής μεταγραφής είναι και ο ίδιος ο Shaqiri.

Η Liverpool κοστολογεί τον παίκτη στα £15 εκατομμύρια και θεωρεί πως μπορεί να εισπράξει το συγκεκριμένο ποσό από τη Lazio ή τη Napoli.

Θέμα χρόνου η πώληση του Shaqiri.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com