Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα κράταγα τον Henderson και θα άφηνα τον Fabinho να φύγει»

«Θα κράταγα τον Henderson και θα άφηνα τον Fabinho να φύγει»

Υπέρ της παραμονής του Jordan Henderson στη Liverpool τάχθηκε ο πρώην επιθετικός της Brighton και νυν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Glenn Murray.

Ο striker που αγωνίστηκε πέρυσι στη Nottingham Forest μάλιστα δήλωσε πως θα προτιμούσε να κρατήσει στο ρόστερ της Liverpool τον Hendo, από τον Fabinho, παρά τα 4 χρόνια που χωρίζουν τους δύο παίκτες.

Μιλώντας στο BBC ανέφερε για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την παραμονή του Henderson:

“ Κοιτάξτε, ο Jordan Henderson έχει δώσει τα πάντα για την Liverpool. Τι άλλο μπορεί να κάνει για τον σύλλογο; Ως αρχηγός, τους έχει οδηγήσει σε περισσότερες επιτυχίες (από τον Gerrard). Πάντα λέγεται πως ένας παίκτης διψά για χρήματα, όμως και οι σύλλογοι είναι εξίσου κακοί. ”

“ Έχει οδηγήσει τον σύλλογο σε επιτυχίες που δεν είχε δει εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί η Liverpool δεν μπορεί να δώσει στον Henderson οτιδήποτε θέλει, ως ένα ευχαριστώ για όλα όσα έχει κάνει για τον σύλλογο; Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν συναισθήματα. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ποιον εκ των Fabinho, Van Dijk, Salah, Alisson και Mane θα άφηνε να φύγει για να παραμείνει ο αρχηγός:

“ Νομίζω πως ο Fabinho βρίσκεται σε μια παρόμοια ηλικία με τον Henderson. Πιθανότατα θα άφηνα τον Fabinho να φύγει και θα κράταγα τον Jordan Henderson. Μόνο και μόνο για όσα προσφέρει στον σύλλογο. ”

Υπέρ της παραμονής του Henderson είναι ο Murray.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com