Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Robertson θέλει να σκοράρει τουλάχιστον 5 γκολ τη νέα σεζόν»

«Ο Robertson θέλει να σκοράρει τουλάχιστον 5 γκολ τη νέα σεζόν»

Σε περισσότερα γκολ στοχεύει ο Andy Robertson την νέα σεζόν, ο οποίος εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά και την συμμετοχή του στο Euro 2020.

Ο Robbo δεν έχει σκοπό να περιοριστεί μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα τη νέα σεζόν, καθώς σύμφωνα με τον Pep Lijnders, μετά την άφιξη του στην Αυστρία, ανέφερε πως θα ήθελε να πετύχει τουλάχιστον πέντε τέρματα, όσα δηλαδή έχει σημειώσει από το 2017 μέχρι σήμερα.

Ο Σκωτσέζος πέρυσι σκόραρε ένα τέρμα στην Premier League, στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Arsenal και φέτος θέλει να θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Μετά την άφιξη του, ο Robbo μας είπε πως πιστεύει πως μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ τη φετινή σεζόν. ” Είπε ο Lijnders στην ιστοσελίδα της ομάδας.

“ Μετά την πρώτη του προπόνηση, είπε πως πιστεύει ότι καταφέρει να φτάσει τα επτά γκολ, ίσως! (τα καταφέρει). ” Ολοκλήρωσε ο Ολλανδός βοηθός του Jürgen Klopp.

Μόνο θετική θα ήταν για την Liverpool η συνεισφορά ενός ακόμη παίκτη στο σκοράρισμα και συγκεκριμένα ενός αμυντικού, ο οποίος στο παρελθόν έχει πετύχει κρίσιμα και καθοριστικά γκολ, όπως εκείνο κόντρα στην Aston Villa τον Νοέμβριο του 2019.

Σε περισσότερα γκολ στοχεύει ο Andrew Robertson τη νέα σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com