Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και στο βάθος βόμβα με Federico Chiesa;

Και στο βάθος βόμβα με Federico Chiesa;

Σύμφωνα με πληροφορίες της συντακτικής μας ομάδας, η Liverpool θέλει να ολοκληρώσει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, αποκτώντας τον Federico Chiesa από την Juventus, ο οποίος εντυπωσίασε στο Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας και σύμφωνα με πληροφορίες του liverpool.gr από άνθρωπο της ομάδας, οι Reds βρίσκονται κοντά σε συμφωνία μαζί του, για να γίνει κάτοικος Anfield.

Η συμφωνία μπορεί να είναι κοντά, όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως έχει επιτευχθεί ή πως η μεταγραφή έχει κλείσει. Υπάρχει όμως αισιόδοξα πως ο Michael Edwards θα καταφέρει να κλείσει την συμφωνία με την Juventus και να φέρει τον Chiesa στην ομάδα του Jürgen Klopp.

Τα τελευταία 24ωρα στην Ιταλία υπάρχουν αναφορές των τοπικών ΜΜΕ περί πρότασης της Liverpool, ύψους £86 εκατομμυρίων για τον ποδοσφαιριστή και για επαφές μαζί του τις οποίες επιβεβαιώνει η δική μας πηγή.

Η πρόταση και τα ποσά που αναφέρουν στη γειτονική χώρα δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν, όμως όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι Reds θεωρούν πως η Juventus θα δώσει τελικά την συγκατάθεση της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Michael Edwards να παίζει τον δικό του καθοριστικό ρόλο σε μια ακόμη μεταγραφή, ιδιαίτερα στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Η Liverpool το φετινό καλοκαίρι έχει αποκτήσει μόνο τον Ibrahima Konate από την RB Leipzig, ενώ έχει πραγματοποιήσει τις πωλήσεις των Liam Millar, Kamil Grabara, Taiwo Awoniyi, Marko Grujic και Harry Wilson, οι οποίες θα βάλουν στα ταμεία της ομάδας περίπου £34 εκατομμύρια.

Πάντως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ιταλού άσου, θα πρέπει να αδειάσουν δύο θέσεις ξένων από το ρόστερ της Liverpool, καθώς υπάρχουν ήδη 18 και με μια ενδεχόμενη προσθήκη του Chiesa (ή κάποιου άλλου ξένου) θα φτάσουν τους 19, τη στιγμή που δεν μπορούν να δηλωθούν περισσότεροι από 17.

Και στο βάθος βόμβα με Chiesa;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com