Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αντιδρούν στις δηλώσεις του Wijnaldum οι οπαδοί στα social media

Αντιδρούν στις δηλώσεις του Wijnaldum οι οπαδοί στα social media

Στη μερίδα των οπαδών πού τον στοχοποίησε στις τελευταίες δύο σεζόν του στη Liverpool στάθηκε ο Gini Wijnaldum στις χθεσινές «αποκαλύψεις» του.

Ο Ολλανδός ανέφερε ότι αυτό πού τον στεναχώρησε -και πιθανώς άνοιξε τον δρόμο της αποχώρησής του από το Anfield- ήταν η άδικη κριτική πού έλαβε από μερίδα του κόσμου των Reds στα social media, σύμφωνα με την οποία δεν έδινε τα πάντα γιατί ήθελε να φύγει, και δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την FSG για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένο μισθό.

Οι δηλώσεις του Gini προφανώς είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας μας, με τα πρώτα τους σχόλια μετά τη συνέντευξη του παίκτη στους Times να είναι κυρίως υποστηρικτικά, και ταυτόχρονα να έχουν ως κοινό παρονομαστή την πεποίθηση ότι εν τέλει ο παίκτης αποχώρησε γιατί δεν έλαβε αυτά πού ζήτησε από τη διοίκηση.

Ας δούμε τα πρώτα tweets:

  • «Απλά πες ότι ήθελες αύξηση και ο σύλλογος είπε όχι και ξεπέρνα το. Κάθε σύλλογος έχει ανόητους πού γράφουν διάφορα στα social media. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν ήταν αυτός ο λόγος πού έφυγες!»
  • «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε κάθε παίκτη. Οι παίκτες δε θα έπρεπε να παίρνουν στα σοβαρά την κριτική πού τους ασκείται στα social media.»
  • «Το λυπηρό είναι ότι αυτή η μικρή μερίδα οπαδών της Liverpool πού εκδηλώνουν με έντονο τρόπο τη διαμαρτυρία τους θα απορρίψουν τους ισχυρισμούς του Wijnaldum (περί στοχοποίησης από μερίδα των οπαδών) απλά και μόνο επειδή υπέγραψε μία συμφωνία με πολλά χρήματα στην PSG, ή επειδή πιστεύουν ότι άξιζε αυτή την αρνητική κριτική (ότι δεν έδινε τα πάντα γιατί ήθελε να φύγει) με την απόδοσή του σε κάποια παιχνίδια. Ο Gini, όπως και κανένας άλλος, δεν άξιζε σε καμία περίπτωση αυτή τη λεκτική κακομεταχείριση.»
  • «Ο Wijnaldum έφυγε γιατί πληρώνεται περισσότερο στην PSG και για μεγαλύτερο διάστημα – το οποίο είναι σώφρον. Το να τον κατηγορούν μερικοί για κάτι τέτοιο είναι άσχημο.»
  • «Μία σημείωση, την οποία καλό είναι να λάβουν υπόψη τους οι οπαδοί που επαναλαμβανόμενα κριτικάρουν και κακομεταχειρίζονται λεκτικά παίκτες στο Twitter. Το να κάνεις εποικοδομητική κριτική είναι ΟΚ, αλλά μην κάνεις tag τους παίκτες!»
O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
O Gini Wijnaldum αγκαλιάζεται από τον Jurgen Klopp, μετά την αλλαγή πού σήμανε το τέλος της καριέρας του στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com