Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έπαινοι από τον van Dijk στον Kelleher στις προπονήσεις!

Έπαινοι από τον van Dijk στον Kelleher στις προπονήσεις!

Ο Caoimhin Kelleher έχει λάβει τεράστια έπαινο από τον Virgil van Dijk κατά τη διάρκεια της pre-season της Liverpool στην Αυστρία.

Οι δύο παίχτες των Reds επέστρεψαν από τραυματισμούς και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν της Premier League, έχοντας περάσει από έντονες προπονήσεις τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο Kelleher έπαιξε το πρώτο ημίχρονο της νίκης με 1-0 επί της Mainz, αφού ανέκαμψε από ένα τραυματισμό, και φαίνεται ότι οι επιδόσεις του στην προπόνηση έχουν πραγματικά εντυπωσιάσει τον Ολλανδό συμπαίκτη του.

Σε ένα προπονητικό κλιπ που μοιράστηκε το LFC TV, ο 22χρονος έβγαλε μια καλή απόκρουση κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης και ο Van Dijk, βλέποντας πίσω απ’ το τέρμα, εντυπωσιάστηκε σαφώς.

Μιλώντας προς την κάμερα, ο αμυντικός συνέκρινε τον Kelleher με έναν σπουδαίο Champions League και Serie A παίχτη και είπε:

«Κοιτάξτε τον Kelleher. Παίζει σαν τo Dida από την ομάδα της Βραζιλίας.»

O Dida ήταν ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον πλανήτη κατά την πρώτη δεκαετία αυτού του αιώνα, παίζοντας για την AC Milan μεταξύ 2000 και 2010. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ήταν στο τέρμα καθώς η Liverpool έχανε 3-0 για να κάνει μια απίστευτη ανατροπή στον τελικό του Champions League το 2005.

Ο Kelleher παίζει καλά για να κερδίζει τέτοιους επαίνους και, με τον Alisson Becker να είναι εκτός αφού έπαιξε στο Copa America, ο Ιρλανδός είναι το πιο ανώτερο μέλος των τερματοφυλάκων στην Αυστρία.

Είναι ένας ρόλος που απολαμβάνει και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, είπε:

«Ναι, το απολαμβάνω. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, είναι μεγαλύτερη ευθύνη για τον εαυτό μου και ναι, το απολαμβάνω. «

Μεγάλο κομπλιμέντο από τον van Dijk προς τον Kelleher.
Μεγάλο κομπλιμέντο από τον van Dijk προς τον Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com