Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανότατα με Matip και Konate στο Carrow Road

Πιθανότατα με Matip και Konate στο Carrow Road

Ο Ιbrahima Konate κατά τη διάρκεια του προχθεσινού φιλικού.

Υπάρχει η πιθανότητα ότι η καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας Ibrahima Konate και ο Joel Matip να παίξουν για πρώτη φορά μαζί στο πρώτο παιχνίδι της Liverpool στο πρωτάθλημα ενάντια της Norwich City του Daniel Farke.

Αυτό προέρχεται από τον James Pearce της Athletic, ο οποίος σημείωσε ότι δεν θα ήταν απίθανο να ξεκινήσουν οι δύο αυτοί κεντρικοί αμυντικοί στο Carrow Road. «Η επιστροφή τους [Van Dijk και Gomez] αναμένεται με ανυπομονησία, αλλά ο Klopp είναι σε θέση όπου δεν χρειάζεται να ριψοκινδυνεύσει την κατάσταση», έγραψε ο δημοσιογράφος.

«Δύο θετικά από το εναρκτήριο δεκαπενθήμερο της Liverpool στην Αυστρία ήταν το πόσο καλός ήταν ο Matip στην επιστροφή του στη δράση και πόσο γρήγορος ήταν ο Konate. «Επαιξαν μαζί πολύ καλά στα πρώτα 45 λεπτά εναντίον της Mainz και δεν θα ήταν έκπληξη να τους δούμε να παρατάσσονται μαζί στο Carrow Road. Συνέχισε ο Pearce.

Δεδομένου ότι ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε μετά τη νίκη με 1-0 επί της Mainz ότι δεν είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει κανέναν από τους δύο βασικούς του στόπερ εναντίον της Hertha Berlin, σίγουρα τους δίνει λίγο για να προετοιμαστούν για την νέα σεζόν.

«Καθώς η αναμονή συνεχίζεται για τον Van Dijk και τον Gomez, ο Konate και ο Matip μοιάζουν να είναι το δίδυμο που έχει ως στόχο να βοηθήσει ώστε το η νέα σεζόν να ξεκινήσει θετικά».

Όσο εντυπωσιακοί κι αν ήταν οι Matip και Konate στην προετοιμασία, τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά κανονική σεζόν. Παρ ‘όλα αυτά, είναι δύσκολο να παραβλέψουμε πόσο άνετα ο Γάλλος έπαιξε σε υψηλή γραμμή, δείχνοντας αξιοσημείωτο ρυθμό ανάκαμψης σε αρκετές περιπτώσεις για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας στην Αυστρία. Δεν είναι η τέλεια κατάσταση για τον Klopp αρχίζοντας την σεζόν, αν και δεν πλέον δεν είναι τόσο επώδυνη δεδομένης της ποιότητας του ρόστερ.

Προβάδισμα για Matip και Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com